Jump to content

Pratyush Sharma

Enpass team member
  • Content Count

    784
  • Joined

  • Days Won

    19

Everything posted by Pratyush Sharma

  1. Hi @Sirio, Thanks for writing back. By demo account, we mean an account with least privileges like read-only and restricted access so we can try configuring the same account at our end to test for sync issue. Thanks.
  2. Hi @C__O, Sorry for the inconvenience caused to you. Follow the below steps and let us know if the issue persists. Hope this helps!
  3. Hi @jakejohn, Thanks for sharing the details. I have noted down this issue and notified the QA team to look into it.
  4. Hi @oliwor, Let us know if you had shared the logs with us?
  5. Hi @Woutcam, Thanks for writing to us. We appreciate your request of adding the feature. Please note that we already have a feature request for the same, which is aligned for implementation. Thanks for the co-operation.
  6. Hi @Woutcam, Thanks for writing in. I have noted down your inputs and forwarded it to the concerned team for further consideration.
  7. Hi @Sirio, Thanks for sharing the details. For quick troubleshooting disconnects the sync from all the devices and reconnect. If the problem persists, please share the demo account of your WebDAV to us on support@enpass.io, so that we can investigate where the problem could be. Thanks for your co-operation.
  8. Hi, Sorry for the inconvenience caused to you. Please revert to us with the answer to the following queries and we will get it sorted out for you: On which device (along with OS version) are you using Enpass? Which Enpass and Enpass extension version are you using? Which Firefox version are you using? Are you facing the same problem with other browsers too? Thanks for your co-operation.
  9. Hi @Nick Waller, Thanks for writing in. Please let us know are you able to access all your data? If yes please take the back of Enpass data and follow these steps and revert to us: Turn off the sync from all device. Open Dropbox in any browser --> App --> Open Enpass Folder --> Select vault.enpassdbsync file --> Rename it as oldvault.enpassdbsync. Open Enpass on your Mac and enable sync with the Dropbox. Hope this helps!
  10. Hi @romu, Thanks for sharing the inputs. Our team is working on this issue, and we will keep you update once we hear from them. Till then, we will request you to please co-operate with us. Thanks!
  11. Hi @Jos Berkers, Thanks for writing back in. If possible, please share the video of the issue. It will help in clear understanding of the problem before further proceedings.
  12. Hi @stavrich, Thanks for writing back in. Autofilling in web browsers on the desktops requires Enpass browser extensions, that are the plugins installed in the web-browsers to let them communicate directly with the main Enpass app. To auto-fill, you'll have to launch Enpass from the extension and select the desired login.
  13. Hi @Helmut Irle, Sorry for the inconvenience caused to you. Sometimes rebooting the device might help with this issue, we suggest you to please try rebooting your device if you haven't tried it yet. If the problem persists please uninstall the browser and install it again. Please revert to us with the answer to the following queries and we will get it sorted out for you: On which device (along with OS version) are you using Enpass? Which Enpass and Enpass extension version are you using? Which browser version are you using? Are you facing the same problem with other browsers too? Are you using any Antivirus or third-party security-related extension? Thanks for your co-operation.
  14. Hi @Enpass_account, Thanks for writing in. In Enpass biometrics gets disable due to five unsuccessful attempts or there are some changes made in the device setting. Please follow these troubleshooting steps and share your findings. Remove all fingerprints from the device settings. Add one fingerprint and now enable in Enpass. If the problem persists, please do let me know are you using custom ROM.
  15. Hi @Sirio, What is the error you face while connecting with Synology server? You could refer to the help article here for a quick info on setting up sync. You could also use the folder sync option to sync with devices on the same network.
  16. Hi @PatrickR, Thanks for writing in. We are working to solve the import issues. An updated version will be available soon where we have made some changes. Please try the latest version of Enpass and share the feedback with us.
  17. Hi @treben, Welcome to the forums! We have noted down your valuable suggestion and forwarded it to the concerned team for further consideration. Thanks for your feedback!
  18. Hi @Lizard, Welcome to the forums! Our Dev team is working on it. Till then, we will request you to please co-operate with us. Thanks for understanding!
  19. Hi @Martijn;), Sorry for the inconvenience caused to you. If possible, please share the video of the issue with us on support@enpass.io so we can further investigate it. Also, let us know on which device and Enpass version are you using. Thanks for your co-operation.
  20. Hi @Vismaiy, Please share the findings. Thanks!
  21. Hi @Danial, Thanks for sharing the details. If possible, please share the video of the issue with us on support@enpass.io so we can further investigate it. Also, let us know on which device and Enpass version are you using. Thanks for your co-operation.
  22. Pratyush Sharma

    Import?

    Hi @DannyK, Sorry for the inconvenience caused to you. Please share the following details so that we can investigate where the problem could be. On which device (along with OS version) are you using Enpass? Which Enpass version are you using? Let us know from which software you have exported data? If possible, share the screenshot of the issue? Thanks for your co-operation.
  23. Hi @Holger76, Thanks for using Enpass and writing to us. Currently, Enpass is not supported on Raspberry and we don't have any immediate plans for this either. However, I've forwarded it to the dev team for consideration.. Thanks!
  24. Hi @Clander, Thanks for notifying us. I'm glad to know that the problem has been resolved.
  25. Hi @Teyln, Thanks for sharing the details. I have noted down this issue and notified the QA team to look into it. Thanks for your co-operation.
×
×
  • Create New...