Jump to content

Pratyush Sharma

Enpass team member
  • Content Count

    64
  • Joined

  • Days Won

    2

Everything posted by Pratyush Sharma

  1. Hey @pablosbrain Sorry for the trouble you are going through. To restore the Pro version, please reinstall Enpass with the same Google Account with which you purchased it earlier. If that doesn't help, please share the purchase receipt via PM so that we can help you better. Hope this helps!
  2. Hey @Charlie, Sorry for the trouble you are going through. Please drop us an email at support@enpass.io along with these details so that we can check where the problem could be. Which Enpass and Enpass extension version are you using? Which Chrome version are you using? What error message or code are you getting when you click on Enpass extension icon? Also, please run this command in the terminal and share the results: lsof -i:10391 Where 10391 is the port number and if there is no output (blank), please try with other port numbers between 10391 to 10395. Thanks for your co-operation.
  3. Hi @modelator Thanks for writing back and sharing the details. Actually the date format of manual backup and Auto backup is different. And It seems that you've manually taken the backup from Android to Desktop over Wifi and moved the particular backup file inside the Enpass Auto backup folder on desktop. If this is the case, please confirm the same. Thanks for your co-operation.
  4. Hey @modelator, Thanks for writing in. Enpass backup file usually takes default date and time of the system so please make sure date and time settings is set to automatic. Thanks!
  5. Hey Guys, Here you go:
  6. Hey @loveworksdotcom, Thanks for writing back. No it's not like that. You can use Enpass portable on Windows 7 and later versions too. Thanks!
  7. Hi @loveworksdotcom The portable version of Enpass is in beta phase which you can download from this link and stable version will be available soon. Thanks!
  8. Hi @Vuk Please share the following details so that we can check further. On which device (along with OS version) are you using Enpass? Which Enpass version are you using? Thanks for your co-operation.
  9. Hi @C__O It looks like Enpass application is not running in the background please make sure App is running in the background before using Enpass Extension. If the problem persists please share following details so we can investigate further: Which macOS version are you using Enpass? Which Enpass and Enpass extension version are you using? Which Safari version are you using? Are you facing the same problem with other browsers too? Thanks for your co-operation.
  10. Hi @Watin_ Thanks for writing in. Please have a look at this FAQ. Hope this answer your question.
  11. Hi, Thanks for reporting this issue. Our dev team is already looking into this issue. Till then please co-operate with us.
  12. Hey @enpass_guy That's strange! Please do let me know did you disconnect the WebDAV sync from Enpass? If yes, while disconnecting the sync did you enable "Also, delete data from WebDAV" option. If you frequently face this issue, please share the demo account of your WebDAV via PM so that we can check further. Thanks for your co-operation.
  13. Hi @lebfr, Thanks for reporting this issue and we are sorry for the inconvenience caused to you. I have noted down this issue in the tracker and notified the QA team to look into it. I will get back to you soon. Thanks for your co-operation.
  14. Hi @reno We are sorry for the inconvenience caused to you. Please drop us an email at support@enpass.io along with your purchase receipt so that we can help you better. Thanks!
  15. Hi, Thanks for writing back and sharing the details. I have noted it down and notified the QA team to look into it. Thanks for your co-operation.
  16. Hi @Idoki, Sorry for the trouble you are going through. Please share the following details so that we can investigate where the problem could be. On which device (along with OS version) are you using Enpass? Which Enpass and Chrome version are you using? Thanks for co-operation!
  17. Hi @matt73 Thanks for using Enpass and buying pro version. Please follow the steps mentioned below and revert to us if the issue persists: Open your default browser --> Logout from your OneDrive account Now open Enpass again and try to sync. Hope this helps!
  18. Hi @d1abo Please let me know which OS version and what is the screen resolution of your system so that we can check further. Thanks!
  19. Hi @Benjamin Moscovich For quick troubleshooting please disconnect the sync and reconnect.If the problem persists please drop us email on support@enpass.io along with the following information: On which device (along with OS version) are you using Enpass? Which Enpass version are you using? Does the Date and Time setting set to automatic on all devices? Thanks!
  20. Hi @Palich Thanks for writing in. You can download the previous version of Enpass extension from this link. Hope this helps!
  21. Hi @dhaval We are sorry for the inconvenience caused to you. I would suggest you to please make Chrome as your default browser in case if you are using any other and then try to sync. Hope this helps!
  22. Hi @skindoc4 Thanks for writing to us. The reason behind getting the error code 404056 is that any third party app is blocking Enpass to communicate with the Internet. Please let me know are you using proxy/Firewall? Thanks!
  23. Hi @Philippe44 We are sorry for the inconvenience caused to you. Please share the following details so that we can investigate where the problem could be. On which device (along with OS version) are you using Enpass? Which Enpass version are you using? Which SplashID´╗┐ version and its default language are you using? Thanks for co-operation!
  24. Hi @enpassuser1234 Thanks for sharing the details. Please make sure you have "lsof" dependency installed on your system. If the problem still persists, please run lsof -i:10391 command in the terminal and share the output via support@enpass.io 10391 is the port number here. If it shows no output (blank), please try with other port numbers between 10391 to 10395. Thanks for your co-operation.
  25. Hi @Vicki We are sorry for the inconvenience caused to you. Please drop us an email at support@enpass.io along with these details so that we can help you better. On which device (along with OS version) are you using Enpass? Which Enpass and Enpass extension version are you using? What error code are you getting while using Browser extension? Are you facing the same problem with other browsers too? Thanks for your co-operation.
×
×
  • Create New...