Jump to content

Pratyush Sharma

Enpass team member
  • Content Count

    594
  • Joined

  • Days Won

    12

Everything posted by Pratyush Sharma

  1. Hi @Roobert, Thanks for writing back in. You can choose any compatible account as Enpass supports variety of cloud providers for sync via WebDAV. Please refer the help category for list of supported cloud accounts via WebDAV. If you have any difficulty, please let us know.
  2. Hi @Fernando Madruga, Thanks for your feedback. If you face any issues, revert to us.
  3. Hi @holbernd, Our QA team is not able to reproduce the issue can you please try to take the backup of Enpass data first and then reinstall Enpass app. If the problem persists, revert to us. Thanks for your co-operation.
  4. Hi @yoko, Please let us know on which device (along with OS version) are you using Enpass so we can further investigate this issue. Thanks for your co-operation.
  5. Hi @sethm, Thanks for writing back in. Please share the following details so that we can investigate where the problem could be. Which Enpass version are you using? Which Browser version are you using? Thanks for your co-operation.
  6. Hi @Bobb & @pyBen, Welcome to the forums! For security reasons, your iCloud session expires periodically. To avoid this, you first need to disconnect the sync with iCloud from Enpass settings, then again enable it, and you’ll be redirected to the iCloud login page. Here you just have to enable “Keep me signed in” as shown in the image and fill in the details to log in. For more details, please click on this link to see the screenshot. Hope this helps!
  7. Hi All, Update We've released an updated version of Enpass(6.4.2) in which we have fixed this issue. Could you please take the backup of Enpass data manually and then update the app to the latest version and let us know if you're still encountering the same issue with the app? Thanks.
  8. Hi @Stanford. Update We've released an updated version of Enpass(6.4.2) in which we have fixed this issue. Could you please take the backup of Enpass data manually and then update the app to the latest version and let us know if you're still encountering the same issue with the app? Thanks.
  9. Hi All, Update We've released an updated version of Enpass(6.4.2) in which we have fixed this issue. Could you please take the backup of Enpass data manually and then update the app to the latest version and let us know if you're still encountering the same issue with the app? Thanks.
  10. Hi @rednewsch, Sorry for the trouble you are going through. Please try after changing the default browser. If you still face the issue with another browser, let us know.
  11. Hi @John Doe, Thanks for sharing the detail. Please try after changing the default browser. If you still face the issue with another browser, let us know.
  12. Hi @Arturo bareno, Unfortunately, from your comment, we could not quite understand what problem you are facing. Please share some more details so that we can assist you better. A screenshot, if possible would be great.
  13. Hi Александр @ismon, Sorry for the trouble you are going through. We really understand your concern. Our team is trying to best to find the issue asap, your co-operation will be highly appreciated. Meanwhile, we will recommend you to try the website version of Enpass using this link (website version is given at the bottom of the page) and share your findings with us. Note: Make sure to save the backup file and install the latest version of Enpass for Windows from the website. After installation, restore the backup file and check. Once the backup file restore is successful, please uninstall the store version.
  14. Hi @Roobert, Welcome to the forums. Please share your Enpass support ticket id so we can help you better. Thanks!
  15. Hi @guizop, Thanks for writing back in. If possible please share the screenshot of the issue so we can further investigate.
  16. Hi @Manù @Christian123 @Tomas Israel, Thanks for sharing your feedback. Our Dev team is working on it. Hopefully, fix will be available in the next update. Till then, we will request you to please co-operate with us. Thanks!
  17. Hi @pratheep, Thanks for sharing the details. I have noted down this issue and notified the QA team to look into it.
  18. Hi @iLightniing, Thanks for writing in. We have noted down your valuable suggestion and forwarded it to the concerned team for further consideration. Thanks for your feedback!
  19. Hi @Ulmisch, Thanks for sharing the details. I have noted down this issue and notified the QA team to look into it.
  20. Hi Александр, Thanks for writing in. Unfortunately, from your comment, we could not quite understand what problem you are facing. Please share some more details so that we can assist you better. A screenshot, if possible would be great.
  21. Hi @gabeweb, Thanks for writing in. We have noted down your valuable suggestion and forwarded it to the concerned team for further consideration. Thanks for your feedback!
  22. Hi @Gabor_O, Thanks for writing in. I have noted down your feedback and notified the concerned team to look into it.
  23. Hi @Javier, We have already responded to your forum post. To prevent duplication of efforts, please revert on the same if you have any concerns. Thanks!
  24. Hi @Javier, Sorry for the inconvenience caused to you. Please make sure that date and time are accurate on all devices (preferably set to automatic) and If the issue persists let us know. Hope this helps!
  25. Hi @Fernando Madruga, Sorry for the inconvenience caused to you. Please let us know are you able to access all your data on any device? If Yes, follow the below steps to restore the sync: Take a manual backup of the data on all the devices. Disconnect the sync on all devices. Remove the Enpass folders from OneDrive account. Login to the site https://account.live.com/consent/Manage with the same Microsoft account and delete all the permissions for Enpass. Re-set up the sync with OneDrive on all the devices and check. If the issue persists, please let us know.
×
×
  • Create New...