Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'failure to start'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General discussion
    • Hot topics
    • Enpass Support & Troubleshooting
    • Registration and Purchases
    • Autofilling and Desktop Browser Extensions
    • Data Security
    • Announcements
  • Help us improving Enpass
    • Feature requests
    • Enpass Beta
    • Localization
  • General discussion

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 2 results

  1. I have been using Enpass on my Debian 8 workstation since the days of version 5. My desktop environment is KDE 4.14.2. They are still getting LTS updates, and I run updates regularly. When Enpass upgraded to 6.4.0.631, it failed to launch. When I tried launching it in my terminal, I got: /opt/enpass/Enpass: error while loading shared libraries: libxkbcommon-x11.so.0: cannot open shared object file: No such file or directory So, I figured I'd install the package to give it what it seems to want now. After I installed libxkbcommon-x11-0 I got this output instead: /opt/enpass/Enpass: /usr/lib/x86_64-linux-gnu/libxkbcommon-x11.so.0: no version information available (required by /opt/enpass/Enpass) /opt/enpass/Enpass: /usr/lib/x86_64-linux-gnu/libxkbcommon.so.0: no version information available (required by /opt/enpass/Enpass) /opt/enpass/Enpass: /lib/x86_64-linux-gnu/libdbus-1.so.3: no version information available (required by /opt/enpass/Enpass) /opt/enpass/Enpass: relocation error: /opt/enpass/Enpass: symbol dbus_message_get_allow_interactive_authorization, version LIBDBUS_1_3 not defined in file libdbus-1.so.3 with link time reference I ended up removing Enpass, then installing the older version with: sudo aptitude install enpass=6.3.3.601 And it launches again. I ran another backup of my vault and put the package on hold for now, but I would like to have any and all security updates in the latest version. How can I get the latest version running?
  2. I have installed Enpass on two computers and it has been working for about three months now, however, it quit working on one of my desktops. I have uninstalled it on the computer that it failed on, and then re-installed it, with no luck. What do I need to do to get it working again?? Both machines are ASUS Deluxe II MB: MX-Linux 18.3 Continuum: Enpass 6.4.0.631. UPDATE: Enpass has now stopped working on BOTH computers!!!
×
×
  • Create New...