Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'iphone'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General discussion
    • Hot topics
    • Enpass Support & Troubleshooting
    • Autofilling and Desktop Browser Extensions
    • Data Security
    • Announcements
  • Help us improving Enpass
    • Feature requests
    • Enpass Beta
    • Localization
  • General discussion

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 6 results

  1. Problem Nr. 1: I'm using a Windows 10 Desktop at work an iPhone and iPad using Google Drive to sync with each other. They are all batched with the latest updates. Enpass syncronices properly between iPhone and iPad but on Windows 10 it's a bit strange. When I set it up using my Master Key, Google Drive Login Detail it's seam to work because I get a lot of Empass entry's to my Desktop. BUT It doesn't sync later properly which means: If I add an item on my W10 Enpass and save it, Enpass tell's me that it synced the data to Google Drive (I can do it a few times, it's always the same). It's looking good so far BUT on my iPhone and iPad even after a few successful syncs the new items do not appear. What can I do? The same is the other way around, when I add an item on iPhone or iPad and successful sync into Google Drive it only appears on the other IOS device but not on the W10 Client. Enpass always tell's me that it successfully synced the data. I tried it a few time over a day deleting everything and Setting it up from scratch, but it won't work so far. I also tried to you Microsoft OneDrive, there is no difference in the behavior. So, why is Enpass telling me that the data were synced successfully but it still doesn't work? What can I do? Does anybody have the same issues? Problem Nr. 2 I'm using W10 (with latest updates) at home as well. Enpass was working perfectly before my Holidays but NOW it isn't. When I start the Enpass App it's starting with a completly "WHITE" window with nothing else to see or click on. I "repaired", "reset", "deleted" and "reinstalled" the app but withount any success. It's aways WHITE. (in Windows Task Manager the programm is running properly with using only a bit of RAM and CPU - which mean for me it's hasn't crashed or?) Is there maybe a command in the command line for such a behavior to perform a "SUPER-Master" of the Enpass App for reset or something like this? Any Ideas? Please help me ... Thank's in advance! Robert
  2. AzW

    Dropbox Sync with iPone

    Hi, since updating to Enpass 6.0.0 on iPhone SE iOS 12.1.2 I can't setup synchronization with Dropbox. Setup stalls when trying to sign in to Dropbox to link with Enpass: Syncing with Dropbox works with Win10 Desktop-Version and on iPad pro 10'' iOS 12.1.1. Workaround is syncing with iCloud, but I have to renew the link to iCloud in the Desktop-Version periodical. Any help to connect to dropbox with iPhone?
  3. The recent Enpass 6 update broke the OneDrive Cloud Syncing on All Systems. I first notice the sync error on my iPhone then my OMEN Laptop and lastly, my Surface Book. All the systems presented with the same Sync Error: 508403 and directs the user to the following page: Sync Error Help Page The OneDrive Cloud sync system was working before the recent update and now the update has broken the sync system. I would appreciate it if you can patch and fix the issue. Thanks. If you need any information on resolving the issue, I can provide that information to you. Details: iPhone 8 Plus: iOS 12.1.2 (16C101); Enpass App 6.0.0 (196) HP OMEN Laptop: Windows 10 Pro Version 1809; Enpass App 6.0.0 (218) - Windows Store App MS SurfaceBook: Windows 10 Pro Version 1809; Enpass App 6.0.0 (218) - Windows Store App MS Surface 3: Windows 10 Pro Version 1809; Enpass App 6.0.0 (218) - Windows Store App
  4. Masterframe

    Credentials invalid on ios app

    Credentials invalid on ios app Hi Guys, i have webspace at a german webhoster - domainFactory. I created a webdav user for sync the data(base) between ipad, iphone and my notebook (windows 10). At first i installed Enpass on my notebook and configured sync with my webdav credentials - works. After that i installed the app on my iphone/ipad. Afterwards i want to test the sync function of enpass. I entered the same webdav credentials as before. But on ipad/iphone i get a error message (in german). I Credentials are right. I open safari on both devices, open the webdav server url, enter the username/password and see the enpass directory. How can i collect more information for the support team to find the problem? Regards, Daniel
  5. Hibernate

    Touch-ID

    hello, i have the following problem. i use the enpass pro verison with my iphone and touch id... it works great but i found a small "bug", which is very annoying... when i start the app, a dialog prompt with touch id, its works without problems, but when the iphone locks itself after a while, the touchid doenst work anymore. i need to type my password. i think the app try to prompt the touch id automatically and failed after locking.. so a better solution is to create a button to force touch id after unlocking.. thanks
  6. Hello, I'm evaluating to purchase pro version of enpass, but it doesn't sync data on iCloud between my iPad and iPhone. Could anyone help me? Thank you
×