Jump to content
100 Watt Walrus

BUG: removing Enpass from the Menu Bar results in Enpass *quitting* when the Main Window is closed (b6.5.0.701)

Recommended Posts

Beta 6.5.0.701

1) Preferences > General > uncheck Show Enpass in Menu Bar

2) Close Main Window

3) In any browser, try to launch Enpass Assistant from the toolbar

RESULT: You're taken to "Looking for Enpass," and after Enpass launches (and minimizes itself to the Dock for some reason?), then you're taken to "Connection Error" in the browser, even though Enpass is now running.

UPSHOT: Closing the Main Window quits the app if Show Enpass in Menu Bar is turned off, therefore when you then launch the app via Enpass Assistant in your browser, you get the "Looking for Enpass" browser page, followed by the "connection error" browser page, even though Enpass is launched in the process.

 

SEE ALSO Beta 6.5.0 (699) BUG - Main Window sometimes fails to render for a related update to that bug.

Edited by 100 Watt Walrus
Clearer descriptions

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...