Jump to content
Sign in to follow this  
AndrewM0412

Firefox and Enpass Extension not working on remote machine

Recommended Posts

I use Enpass on multiple machines.  For the most part it works fine, but I am having an issue on one machine.

FireFox is my browser of choice.  On one machine the extension will not connect--I get the "Enpass Connection Error" page.  The Chrome extension on the same machine works fine.

On all other machines where I am using FireFox and the Enpass extension the extension works fine.  The only difference with this machine is that I log into it via Remote Desktop.  Otherwise it is a very vanilla Windows 10 box.

FF 57.0.2, Enpass 5.6.2 and Enpass Extension 5.5.0.2.

Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Was able to log into the machine directly this morning (i.e. not through Remote Desktop).  The same problem occurs so it does not look like this has anything to do with logging in remotely.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/20/2017 at 9:14 PM, AzureDoritos said:

Do you happen to be using the Microsoft Store bridged version of Enpass? That one doesn't support Firefox 57 :l

No, I don't believe so.  I downloaded this extension from the Enpass.IO site after clicking the "Install Browser Extension" button in the settings page.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Akash Vyas

Hey @AndrewM0412

I think @AzureDoritos meant the Enpass desktop app and not the browser extension here because the Windows Store version(Enpass Password Manager) doesn't support Firefox 57, yet. However, soon we'll be rolling out a new update for the Store version of the app that'll support the Firefox 57 WebExtension.

Till then please bear with us.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

I did not install the Windows Store version of the application.  Everything was downloaded from enpass.io.

However, when I tried to use the extension this morning on the machine that has been giving me issues, I received a new error and a prompt to install the "Native Messaging for Enpass" package.  After installing this software I am able to use the extension in Firefox as expected.

I consider this issue resolved.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...