Jump to content
Enpass Discussion Forum

WebDAV Synchronization not working


Recommended Posts

Hi,thank you for inviting me to the iOS beta programm.

I just installed the first beta und it seems very stable to me. I haven't tested it a lot but the things I tried all worked smoothly except webdav sync.

The app did accept my webdav credentials but now it says "Synchronizing..." with the spinning circle on the right. After a while it says "Sync Error" and "Something went wrong while syncing with cloud. Error code: 908056"

On the webdav server I can see that a folder named "Enpass6-Beta" has been created but without any content. Also there seems to be a difference in how the macOS version and the iOS version do it because the macOS version just creates the file "vault.enpassdbsync" in the webdav root without any subfolder.

  • Thanks 2
Link to post
Share on other sites
34 minutes ago, Anshu kumar said:

Hey guys,

Sorry for the trouble you're going through.

It'd be a great help if you can share a demo account of your WebDAV via a PM for us to look into this issue.

Thanks for your co-operation.

The server is only reachable from my local network so this is not gonna work, sorry. It is an openmediavault setup.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
On 10/23/2018 at 11:21 AM, Anshu kumar said:

Hey @jumper85 

The next beta of Enpass for iOS platform is already in the QA phase and hopefully, it will be available by the next week.

Thanks for your patience.

Really looking foreward on it!

Any ETA for the finals?

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

WebDAV Sync almost works but ...

Setting up the iOS app with restore from OwnCloud does not work. It ended up with a wheel spinning infinitely.

Beginning with a new fault and then setting up sync with the same ownCloud account works ... until the desktop version synchronizes once. Then the iOS app fails to sync. I have to disconnect and connect again. This works until ...

PS: Seems the problem is not specific to the iOS app. Once I connect one app, all others fail to sync. Tested with iOS an Linux.

Edited by karstenv
PS
Link to post
Share on other sites
  • 4 weeks later...

Hey @d1abo,

Sorry for the trouble you are going through.

We have fixed WebDAV sync issue in the latest beta version 6.0.0 (187). It would be great if you can update the app and check.

If the problem persists, please share the demo account of your WebDAV via PM so that we can investigate where the problem could be.

Thanks for your co-operation.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...