Jump to content
Tatos

Vivaldi extension open a blank page

Recommended Posts

Extension : 6.0.0
Enpass : 6.0.0 (218)
Vivaldi : 2.2.1388.37 (Stable channel) (32 bits)

Hi,

I just bought Enpass on the windows store.
I used the office version so far without any problem.
Since the purchase of version 6 this morning, I have problems with browsers extensions.
Vivaldi is my default browser. The extension does not activate, a blank page loads ...
Under Chrome, the extension is unable to connect ...
it's been over an hour that I try to solve these problems that begin to make me regret version 5.
I tried to uncheck the box "Allow only browsers with verified code signatures": same problem.
I went through the forum without finding a solution.
Can you give me a solution?

Edited by Tatos

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @Tatos

Please check this faq.

If  problem persists, enable logs of Enpass extension and Enpass app by following these steps:

  1. In Enpass app go to Settings -> Browser and enable logs.
  2. In Enpass extension, go to Enpass extension's options page and enable logs.
  3. Restart browser.

Copy the logs of Enpass app and extension and mail us at support@enpass.io.

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @Tatos

Are you using any antivirus software such as Sophos?

Enpass extension communicates with Enpass over localhost address and it may be possible that some antivirus is interfering the localhost(127.0.0.1) connections. If you are using Sophos follow this to allow localhost connection.

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @Tatos

Can you please install traditional win32 Enpass app from our website and quit the store version for the moment. Try using browser extension now and share Enpass logs with us.

22 hours ago, Yogesh Kumar said:
  • In Enpass app go to Settings -> Browser and enable logs.
  • In Enpass extension, go to Enpass extension's options page and enable logs.
  • Restart browser.

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

So...

Firefox extension : OK
Chrome extension : OK
Opera extension : OK
Vivaldi extension : always a blank page instead of validation code. AND after that : I have to restart Enpass for extensions of other browsers to work again.

Am I the only one to encounter this bug?

Share this post


Link to post
Share on other sites

And now the Opera extension freezes Enpass...

I really like your application, but these 2 days of lost begin to make me lose patience ...

Edited by Tatos

Share this post


Link to post
Share on other sites

The refund on Microsoft store doesn't seem possible.
Without further answer or solution, I switched to Bitwarden, that works perfectly with all my browsers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This morning, I decided to retest the installation of the Vivaldi extension.
And after 2 unsuccessful attempts: it finally works!
I keep Bitwarden installed just in case, but ... I'm glad I can finally get back to Enpass

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...