Jump to content
Programie

Autofill reloads website instead of filling login form

Recommended Posts

I'm using Enpass 6 on Linux with Google Chrome (unstable). On some websites, auto filling the login form results in filling in the form and reloading the page instead of posting the form.

Opening the same page on a new tab temporarily solves the issue but after some time it occurs again.

I'm not sure whether this is an issue with the Enpass extension or Chrome.

I also did some debugging:

  • There is no POST request (which is done when submitting the same login form on another tab). The page is simply reloaded.
  • Auto filling in an entry stored for another page results in filling in the user and password from the other page and then loading the other page (e.g. I'm on page A, select an entry for page B from Enpass to auto fill, username and password from page B is autofilled (without submitting the login form) and then the URL of page B is loaded)
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey @Programie 

Sorry for the trouble you are going through. 

It would be great if you can share the URL of the websites along with the Enpass extensions version so that we can investigate further.

Thanks for your co-operation.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a similar behavior with my Ubuntu home server, using Webmin UI on my Mac's Safari browser (no issues with Firefox). If I try to autofill my credentials, Enpass helper opens the same Website (my Webmin UI) in a new tab and only then fills them in.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×