Jump to content
pineman

Have to manually sync with Onedrive each time it is launched.

Recommended Posts

I have a PC with a fully up to date version of Windows 10 and an up to date version of Enpass and OneDrive.

I also have Enpass installed on an iMac, two iPhones and an iPad.

Up until recently all were working perfectly and then I noticed that the Windows version was failing to sync when launched and gave the message, ' Sync Error. Conflict in syncing data with OneDrive’.

To cure this I have to select Resolve Now’ then ‘Merge’ and it then syncs ok but next time I launch it it does exactly the same again!

I have tried disconnecting from OneDrive and starting again but it will not sync unless I Resolve Now and Merge manually.

On the PC, Firefox is the default browser BUT I have changed it to Internet Explorer and it makes no difference.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey @pineman 

Sorry for the trouble you are going through.

This issue has been fixed and we will try to push an update soon. Meanwhile please click on Merge button.

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey @pineman,

Sorry to hear that the workaround didn't help.

This issue has already been fixed and will try to push the update soon.

Till then please co-operate with us.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

Just got an update for my Mac to 607 (336) but nothing for my PC which is still on 606 (322) and still suffering the same problem of having to manually sync each time it is launched. Is there an update due for Windows?

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

On 3/25/2019 at 10:39 AM, Anshu kumar said:

This issue has been fixed and we will try to push an update soon.

Any news on v.6.1 yet?

Edited by pineman

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey @pineman,

We have rolled out the beta version of Enpass 6.1 and will try to push final update asap. If you are willing to try the beta version of Enpass before public release you can download it from here:

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for getting back to me.

I tried the beta version on my Windows PC, which was the one with the sync problem and could not get it to sync at all. I tried making Firefox, Internet Explorer and Edge all individual default browsers and all I got was the redirect message and no synchronisation.

Maybe I should stick with v.6.0.6 until the beta stages of 6.1 are completed. I didn't try v.6.1 on my Mac.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...