Jump to content
Enpass Discussion Forum

Slow startup of Browser Extensions (solved)


Recommended Posts

I recently opened a support ticket with the following content:

"When I restart the browser (Chrome, Vivaldi, Edge) and send a "auto fill requests", I always have to wait about 1 minute before the Assistant apears.
The follow up "auto fill requests" will be answered spontaneously until I restart the browser again.
I have already uninstalled all extensions and the main program, cleand all settings (AppData>Local, AppData>Roaming and the Registry) and then reinstalled everything. No success. 
The deactivation of the firewall and the virus scanner (ESET Endpoint Antivirus) did not succeed either.

Does anyone have a good idea?"
 

I (respectively ESET Support) was able to fix the problem.
It is not enough to disable the virus scanner. For whatever reason, you must explicitly exclude the enpass.exe process from the realtime scan.
Now it works perfectly!


2019-04-30_164256.png.079409c3ea867a98d802bf8095ec91ce.png2019-04-30_164451.png.4184d9110486fd7686dcb1b69a980373.png

 

 

 

 

I hope I can help someone else with this information.

 

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...