Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

  1. Past hour
  2. Today
  3. Thanks for responding. Didn't really believe anyone would. Sorry. Data was located on a local disk sdc1, I have sense moved it to a network share on a freenas system. Actually moved it to the share so I could see what a share string looked like. I have been trying to get Emby to reference a share and had no clue, as to what the share string should look like. I'm a Linux newbee. Spent many years as a developer/programmer on windows systems. I tried your program see if it would give me a string to look at. It did and I was pleased. This was not a security issue, as I stated it was working perfectly, until I did the sync and got the error. Also I deleted the Enpass folder copied it in again deleted it again, cleaned it in every way you can imagine. Every file and folder was there except the file vault.enpassdb when it was failing. I have cleared the problem. I used the shotgun! I showed hidden files and deleted everything with any reference to enpass, except the file used to do the install. I don't know which file had the error and don't really care at this point. I am now able to create a new vault and will restore from a previous backup. Again Thank you soo much for responding. jes
  4. Yesterday
  5. RHPT

    Latest Beta?

    What version is the latest beta? There hasn't been a new release in a while and I see that version 6.0.7 has been released for the web version.
  6. Hi - thanks for letting me know. Andrew.
  7. Why don't you guys respond to my question?
  8. 6.0.7 was waiting for me on my work computer (Macos) this morning. Fails the same way as 6.0.6 and 6.0.5. Thankfully, I haven't upgraded to 6.x on my home computers... they're still usable. But I'm stuck in a position where my work computer only has the old passwords, and none of the new. And if I ever forget and add an account on the work computer, I'm going to have a hell of a time reconciling the two (as yet, the work computer's copy of the vault is some old snapshot). Please fix this. I cannot wait forever. The only thing preventing me from switching is that I've yet to find another password manager that worked as well as Enpass 5.x for this particular feature.
  9. Hi unfortunately not, I already tried manual proxy settings... OneDrive itself works as expected.
  10. Hi, Thanks for the information. The issue has been identified and will be resolved in the coming updates.
  11. "For security reasons, Enpass never automatically fills the details in a webpage until the user triggers the autofill action (Press the Shortcut or Click the item from Assistant)" -> It is the first action in my list: I did press the shortcut, so I DO want to have the data filled. And it would be correctly filled if I didn't have to enter the password (e.g. after restart) macOS 10.14.4 Chrome Enpass 6.0.7 (336) -> would be great if this would be selectable text to copy&paste extension: Version 6.0.1
  12. Hi, We are already transparent about it and have admitted it the Enpass Security White paper. Also, I know it can be inconvenient if you need to enter Master Password after every fresh start of the application. We would love to provide the Full-time Windows Hello support, but the integration of Hello in Win32 apps isn't quite the same as in UWP apps. Although we have already found a solution and currently our team is working on it. We will release it in the future updates which inevitably makes the things better. It's going to take some time until then; we appreciate patience and co-operation. Thanks.
  13. Hey @Andrew Myers Sincere apologies that the issue took more time than expected. It's been resolved, and an update v6.1 with the fixes will be rolled out soon. Meanwhile please click on the Merge button. Thanks for your co-operation.
  14. Hey @Peter Suto, Hope you are doing well! We have tested this issue in our lab and were unable to reproduce it. It would be a great help if you share more details about the Remote desktop Machine and Citrix Virtual Desktops configuration which you are running so that we can proceed further. Thanks for your co-operation.
  15. Since the upgrade, Enpass is working fine. No more crashes. Thanks for the fast fix.
  16. Hey @pineman, Sorry for the confusion. This issue has been resolved, and an update v6.1 with the fixes will be rolled out soon. We appreciate your patience.
  17. After the update Enpass crashed in the evening again... seems to be “fixed” in the same way as there were other things like e.g. WebDAV/Nextcloud sync.
  18. Hey @nephilim The reason behind getting the error code 504056 is that Enpass is not able to access the internet. So please make sure the internet connection is stable on your device. In case if you are using proxy and then please try manual configure the proxy in Enpass Advanced settings. Also please try reconnecting the sync from Enpass settings. Hope this helps!
  19. Hi, Sorry to hear that. Please share the following information so that I can assist you better: Is the new data location set to a Remote disk or locally on the system? Does the Enpass app has required permissions, i.e., Both Read and Write to the new data location? Do the Documents still contain any Enpass folder? If yes, what are the files saved in it? Are you able to access your data on any of your devices?
  20. Hi, Sorry to hear that. Please share the following details so that we can assist you better: What's the Windows device and version are you using? Please mention the complete Windows version. What the Scale and Layout settings have you set to the device? You can check it under Display Settings? What's the resolution have you set?
  21. Hi, My bank changed the login process. Now it's a two-step login. First I have to insert my username, then I have to enter my password. First of all I can not store my username, neither automatically nor manually. On the second page I can let Enpass fill in the password, but it is not recognized. I always get an error message that it is invalid! What can be done? Her is the link for the page: https://onlinebanking.hypovbg.at/banking/login.xhtml?m=19 Thank you! Best regards, Ralph
  22. Hi, Thanks for getting in touch. For security reasons, Enpass never automatically fills the details in a webpage until the user triggers the autofill action (Press the Shortcut or Click the item from Assistant). So when you open a webpage, Enpass only shows the relevant items based on the matching URL but doesn't fill the details. But, for a single item saved in the database, you can set Enpass to fill the information using the keyboard shortcut without showing the Enpass Assistant. You can enable it from Enpass Settings under Browser section. Also, please share some more info so that we can investigate further. Version of macOS you use. Version of Enpass and browser extension you use. In which browser along with its version are you facing this problem? Thanks!
  23. Hi @portboy Sincerely apologize for the late reply. This application error is very common, and it occurs when there's a mixing of 32-bit and 64-bit versions of Windows and applications. You may also encounter this problem when you are trying to run a game or program. The simple way to resolve this is: Restart your computer Update .NET framework on your system. Reinstall the Portable version and try again. I hope this helps.
  24. Hi, Currently, the Enpass Assistant doesn't appear on a blank Tab. I have noted it down for further improvements.
  25. Great idea, but I'm running a portable version of Chromium. Here's what my Chromium browser settings show (I presume it declares itself as the default browser because it is a portable app without access to the registry): Thanks.
  26. Last week
  27. Have the same issue. Already purchased it, but now it shows that the app is "non pro version". Trying to purchase - getting error 7
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...