Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'chromium'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General discussion
    • Hot topics
    • Enpass Support & Troubleshooting
    • Registration and Purchases
    • Autofilling and Desktop Browser Extensions
    • Data Security
    • Announcements
  • Help us improving Enpass
    • Feature requests
    • Enpass Beta
    • Localization
  • General discussion

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 2 results

  1. I have been using Enpass for a number of years now. However within the last few months (I can't pin it down more accurately than that, sorry), the browser extensions lose connection with Enpass after I suspend/sleep my computer. When I first boot in, the browser extensions work fine. If my computer is suspended and then woken, I get the below connection error. This happens with both Firefox and Chromium. Enpass does correctly pop up when the browser extension tries to connect but then it's like it can't see Enpass at all and eventually times out. I have tried restarting the browsers - no difference. Restarting Enpass - no difference. Restarting browser and Enpass doesn't work either. The only way I can get around it is by rebooting my computer (and making suspend pointless). Both Enpass and the browser extensions are up to date. I'm on Arch Linux (x86_64 Linux 5.3.13-arch1-1 kernel) with Deepin Desktop, Firefox 70.0.1 (and Chromium 78.0.3904.108).
  2. I'm having issues with the extension in Chromium. The ctrl + \ keyboard shortcut works, but I don't get the popup when I click on the browser action icon. If I'm logged out of Enpass I have to go over to the app and log in that way. So, login is all I can do really, can't generate new passwords and it doesn't prompt me to save new logins. I'm pretty sure it worked on Chromium 50 earlier so the only change the last couple of days is that I updated Enpass to 5.2.
×
×
  • Create New...