Jump to content
Enpass Discussion Forum

damienp

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

damienp last won the day on October 11

damienp had the most liked content!

damienp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

2

Reputation

  1. Hi ! For me this option "display elements for hostnames which match exactly" has always been enabled. However it seems that I fixed the problem by simply playing with the "filter" and the "sort" options that are in the search field and the results list... So the issue is fixed for me too!
  2. Hi, Thank you for your answer! Enabling "Match URL Hostname" (or not - I tried both) is not working: that's the point of this bug report ! We are three persons here having the same problem: me on Windows, the other two on either Linux and/or macOS. Best regards, D.
  3. Hello. I think I have the same problem than the one described here: https://discussion.enpass.io/index.php?/topic/6318-bug-in-match-url-hostname/&tab=comments#comment-13913 => Enpass displays unrelated logins for my subdomains when I click on the browser plugin icon. For example if I want the logins of one of the following sites: https://mail.example.com https://accounts.example.com https://signin.example.com https://shop.example.com Enpass will show me the logins of all the subdomains of example.com instead of only the logins of the subdomain I'm on. Same pb on Windows (10) and macOS ; Chrome, FF and Safari. Enpass 6.5.1 (723) (in French) Is there anything I can do? I tried to check/uncheck "Match url hostname" + restart enpass without success. Thank you for your help! D.
×
×
  • Create New...