Jump to content

deroderuiter

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About deroderuiter

  • Rank
    Newbie
  • Birthday 09/14/1954
  1. Since the problem has not been solved yet I switched to Bitwarden. Bitwarden runs without any problem. Kind regards, Rob de Ruiter
  2. I have sent you the video you requested. In the video I noticed that Enpass did sent the userid and password before I could fill the TOTP, however, In the settings, I blacked out "Automatically Login After Filling Details".
  3. Unfortunately Enpass still doesn't work in the combination with Firefox, Windows 10 and Joomla or WordPress. The login fields are still blanked out and I have to fill in the fields manually. I was hoping that the latest update would solve the problem but the problem has not been solved jet.
  4. Can I share this url and the login credentials to a non-public email address?
  5. I have a few Joomla installations with 2FA and they all have the same problem when 2FA is activated. When the login screen of the back-end of Joomla appears in Firefox I choose the login entry from the Enpass plugin. What I see is that the userid and password are filled in for a short while and then they are blanked out again before I can paste the totp code. It looks like Enpass is trying to login automatically, although in the settings I blanked out the automatic login. Could you please help me with this problem? The same problem occurs in Google Chrome, but in Edge I don't have any problem.
  6. It's almost November now, but Enpass in Edge still doesn't work. What has been done in the meanwhile to solve this problem?
  7. Since a couple of weeks I get a connection error when I try to use Enpass in Edge. I use: Windows 10 Pro, version 1803, build 17134.165 Enpass 5.6.9 Microsoft Edge 42.17134.1.0 The Enable browser extension is checked Verify browsers is checked What could possibly cause this connection error and how can I solve it?
  8. Autofill does not work correctly I use the Firefox extension and I have a problem with the entries Enpass selects. When I have several urls like: http://192.168.8.104/italiaans/administrator/index.php http://192.168.8.104/zooinfo/administrator/index.php http://192.168.8.104/gabrielsplats/administrator/index.php I would like Enpass to choose the correct entry based on the complete url. Now Enpass seems to select the entries based on only the first part of the url like: http://192.168.8.104/ That means that Enpass now shows all three entries when I need only the entries for one of them (http://192.168.8.104/italiaans/administrator/index.php). Is it possible to have Enpass making the correct choice based on the whole url?
×
×
  • Create New...