Jump to content
Enpass Discussion Forum

Search the Community

Showing results for tags 'multible vaults'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General discussion
    • Hot topics
    • Enpass Support & Troubleshooting
    • Registration and Purchases
    • Autofilling and Desktop Browser Extensions
    • Data Security
    • Announcements
  • Help us improving Enpass
    • Feature requests
    • Enpass Beta
    • Localization
  • General discussion

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 1 result

  1. Hello, I am a new user. Before I go productive, I wanted to test a few features before. Something has confused me a lot. I created the default vault with a password, no a keyfile. Then I created another vault with a different password and keyfile. Now I restarted enpass, entered the master password for the default vault and can now access both vaults. But why? I did NOT check the option "Save password in primary vault" when creating the second vault. My first thought was "maybe the keyfile will be used without password". So I deleted the keyfile. Now I restarted enpass again, entered the master password for the standard safe .... and can access both safes again. ?!?! What is going wrong here? No password and no keyfile is needed to access the second vault
×
×
  • Create New...