Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'aur'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General discussion
    • Hot topics
    • Enpass Support & Troubleshooting
    • Autofilling and Desktop Browser Extensions
    • Data Security
    • Announcements
  • Help us improving Enpass
    • Feature requests
    • Enpass Beta
    • Localization
  • General discussion

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 2 results

  1. With Enpass 5.2 the browser extension stopped working (at least on chrome, don't know about FF or others as I don't use them) What I tried so far: 1. Reinstall the extension 2. Disable / Enable the browser extension support within Enpass -> Tools -> Settings What I discovered: Looking at the background.html of the extension while browser support is enabled all I see is Uncaught Error: Malformed UTF-8 data (That's fine as I have that on windows too and the extension works just fine). As soon as I disable browser support within Enpass, the js console screams errors about not being able to connect to the socket. This means, while browser support is enabled, the extension CAN connect to the Enpass socket (right?). Also, clicking the extension does NOT show the Enpass is not running page. Just nothing happens at all. Even the js console doesn't print/log anything.
  2. I'm having issues with the extension in Chromium. The ctrl + \ keyboard shortcut works, but I don't get the popup when I click on the browser action icon. If I'm logged out of Enpass I have to go over to the app and log in that way. So, login is all I can do really, can't generate new passwords and it doesn't prompt me to save new logins. I'm pretty sure it worked on Chromium 50 earlier so the only change the last couple of days is that I updated Enpass to 5.2.
×