Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'google chrome'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General discussion
    • Hot topics
    • Enpass Support & Troubleshooting
    • Autofilling and Desktop Browser Extensions
    • Data Security
    • Announcements
  • Help us improving Enpass
    • Feature requests
    • Enpass Beta
    • Localization
  • General discussion

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 1 result

  1. I intermittently see "Enpass Connection Error" messages when I click the Enpass extension icon or attempt to use the extension's autofill feature. The problem is only on my laptop, with the following install environment: Windows 10 Home (64-bit, version 1607, build 14393.187) Google Chrome 53.0.2785.116 m (32-bit) Bitdefender Antivirus Free Edition 1.0.2.21 Enpass 5.3.0.1 for Windows Enpass Password Manager 5.3.1 extension for Google Chrome Troubleshooting steps taken: Disabled/re-enabled Enable browser extensions in Enpass (desktop application) settings Disabled Verify browsers in Enpass (desktop application) settings Removed/re-installed Enpass for Windows Removed/re-installed Enpass Password Manager extension for Google Chrome Tempoarily disabled all Google Chrome extensions except Enpass Password Manager Temporarily disabled Bitdefender Antivirus protection None of the troubleshooting steps helped, but a some point, I clicked the Enpass Password Manager icon and it worked as expected. This problem occurs regularly on this laptop. On a workstation/desktop I use with a very similar install environment, Enpass works without this problem. Is there something I can do to resolve this or troubleshoot further? Thank you!
×
×
  • Create New...