Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'multiple sessions'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General discussion
    • Hot topics
    • Enpass Support & Troubleshooting
    • Registration and Purchases
    • Autofilling and Desktop Browser Extensions
    • Data Security
    • Announcements
  • Help us improving Enpass
    • Feature requests
    • Enpass Beta
    • Localization
  • General discussion

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 1 result

  1. Hi every one. It's been more than half an hour now that I am looking for some similar issues here but can't find any, so I will try to explain myself clearly... I use enpass from windows store on my computer running windows 10. I have installed EnpassNMHost to use Edge and Firefox extensions. Everything is fine (Edge extension first clic gives me a "connection error" tab, but second clic is always fine). Firefox extension works great from first clic. I just created a new user session on my computer for my wife who's own pc died)... And here the trouble begins, (not because of my wife ). On its session I had to install again enpass from windows store, and EnpassNMHost. Edge extension works the same way it does on my user session (my wife won't use it) , but Firefox extension won't work (she uses Firefox because I told her to for so many years...). It keeps giving me a "connection error tab". (My own session is still working, yeah ) Was it OK to install EnpassNMHost again on the new session? Is there any specific I should know about for using enpass in a multiuser environment...? Thanks for your help! Sorry if my English is approximative....
×
×
  • Create New...