Jump to content
Enpass Discussion Forum

Autofill for HL website - does not fill fields


Recommended Posts

HL have a two page login process.  The first requires a username and a date of birth.  Not a password at this stage.  The second page asks for more credentials.

I tried to login as normal, hoping that enpass would recognise this and save the first page details.  It does not.  No prompt pops up.  When I move to the next page for login, I can see "Save web form" as an option on the extension, but it does not seem to do anything - no new entry is created and I am unable to "edit" any webform saved details to make enpass match the fields and autofill.

 

First login page is: https://online.hl.co.uk/my-accounts/login-step-one

Second page asks for password and three different digits from a number you create.

 

OS: W7 x64

Enpass v 6.6.1 (809)

Plugin to Opera: 6.6.0

Link to post
Share on other sites

Hi @Morph,

Welcome to the forums!

To investigate this issue we need a little input from you so please follow the below steps to share the save pages:

  • Open the particular website in Browser.
  • Right-click on it --> Select option Save As --> Choose the location and save the file.
  • Follow the same steps on both pages.
  • And now share both files/folder with us on support@enpass.io.

Thanks for your co-operation.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...