Jump to content
Enpass Discussion Forum

Browser autocomplete not working at all on Ubuntu


Lox_
 Share

Recommended Posts

I am getting desperated, I contacted the support, I posted in the Linux Beta announcement thread. Nothing, no help ....

I run Ubuntu 17.10 and because of me subscribing to Enpass beta a while ago I received the update and decided to upgrade everything to Enpass 6.

I cannot connect any of my browsers to enpass on the desktop. I sent support request but didn't get an answer. I use Enpass a lot and this issue is slowing me down in my work.

- I tried with the firewall turned off
- Enpass version 6.0.0 (197)
- Chrome extension 6.0.0.56
- Firefox extension 6.0.0.6

netstat -ano | grep 10391
tcp        0      0 0.0.0.0:10391           0.0.0.0:*               LISTEN      off (0.00/0/0)
tcp        0      0 127.0.0.1:32870         127.0.0.1:10391         ESTABLISHED keepalive (333,36/0/0)
tcp        0      0 127.0.0.1:10391         127.0.0.1:32870         ESTABLISHED off (0.00/0/0)
tcp        0      0 127.0.0.1:32818         127.0.0.1:10391         ESTABLISHED keepalive (333,36/0/0)
tcp        0      0 127.0.0.1:10391         127.0.0.1:32818         ESTABLISHED off (0.00/0/0)
 
The browser basically tries to connect, open Enpass (which is running all the time with browser sync enabled in its settings) then fails.
 
image.png.f6f3e91ef8c8a86edf107bf254952f3e.png
Edited by Lox_
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...