Jump to content

Lox_

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Lox_

  • Rank
    Newbie
  1. Hi, It now works properly in both FF and Chrome. Thanks heaps! Regards.
  2. Hello @Vinod Kumar gjs is the gsconnect gnome extension chrome-gn is from the chrome-gnome-shell package Both were there long before and working well alongside Enpass 5. Anyway I removed both apps and rebooted. I also uninstalled both, firefox and chrome, extensions and closed the browsers, reopened them and reinstalled the extensions, and finally rebooted. After a clean reboot I have: COMMAND PID USER FD TYPE DEVICE SIZE/OFF NODE NAME Enpass 5674 lox 48u IPv4 59720 0t0 TCP *:10391 (LISTEN) When I open Firefox I have: COMMAND PID USER FD TYPE DEVICE SIZE/OFF NODE NAME Enpass 5674 lox 48u IPv4 59720 0t0 TCP *:10391 (LISTEN) Enpass 5674 lox 60u IPv4 80261 0t0 TCP localhost,:10391->localhost,:47982 (ESTABLISHED) firefox 7496 lox 196u IPv4 81263 0t0 TCP localhost,:47982->localhost,:10391 (ESTABLISHED) As soon as I click the extension icon and just before the new tab opens up it changes to: COMMAND PID USER FD TYPE DEVICE SIZE/OFF NODE NAME Enpass 5674 lox 48u IPv4 59720 0t0 TCP *:10391 (LISTEN) I closed Firefox, opened Chrome and got: COMMAND PID USER FD TYPE DEVICE SIZE/OFF NODE NAME Enpass 5674 lox 48u IPv4 59720 0t0 TCP *:10391 (LISTEN) Enpass 5674 lox 60u IPv4 90463 0t0 TCP localhost,:10391->localhost,:48248 (ESTABLISHED) Enpass 5674 lox 69u IPv4 89923 0t0 TCP localhost,:10391->localhost,:48250 (ESTABLISHED) chrome 8289 lox 274u IPv4 90462 0t0 TCP localhost,:48248->localhost,:10391 (ESTABLISHED) chrome 8289 lox 279u IPv4 89922 0t0 TCP localhost,:48250->localhost,:10391 (ESTABLISHED) As soon as I click the extension icon and just before the new tab opens up it changes to: COMMAND PID USER FD TYPE DEVICE SIZE/OFF NODE NAME Enpass 5674 lox 48u IPv4 59720 0t0 TCP *:10391 (LISTEN) Enpass 5674 lox 69u IPv4 89923 0t0 TCP localhost,:10391->localhost,:48250 (ESTABLISHED) chrome 8289 lox 279u IPv4 89922 0t0 TCP localhost,:48250->localhost,:10391 (ESTABLISHED) It still fails in both cases. Can't this just be related to upgrading from Enpass 5? This is basically all I have done: upgraded everything to 6. I can't remember changing anything since then, except automatic updates. Isn't there any log file to watch? Regards
  3. » lsof -i:10391 COMMAND PID USER FD TYPE DEVICE SIZE/OFF NODE NAME Enpass 8707 lox 48u IPv4 70877 0t0 TCP *:10391 (LISTEN) Enpass 8707 lox 59u IPv4 84833 0t0 TCP localhost,:10391->localhost,:36776 (ESTABLISHED) firefox 9438 lox 143u IPv4 85268 0t0 TCP localhost,:36776->localhost,:10391 (ESTABLISHED) chrome-gn 9741 lox 143u IPv4 85268 0t0 TCP localhost,:36776->localhost,:10391 (ESTABLISHED) gjs 9985 lox 143u IPv4 85268 0t0 TCP localhost,:36776->localhost,:10391 (ESTABLISHED) No proxy Only a single instance is running » ps aux | grep Enpass lox 8707 0.3 1.0 1524564 159364 tty2 Sl+ 08:44 0:02 /opt/enpass/Enpass -minimize I have automatic updates so firefox is version 63.0.3 and chrome 70.0.3538.110
  4. Same issue here (Chrome and Firefox). I was also wondering if there is also an extension update ? Settings->Browser->Review Browsers is empty. As a side note, I am a developer and Linux server administrator, ask me anything technical to help you find the issue. Ubuntu 18.10 (Gnome Shell) Enpass 6.0.0 (214) Firefox Extension 6.0.0.56b Chrome Extension 6.0.0.56
  5. Even support@enpass.io won't reply
  6. I am getting desperated, I contacted the support, I posted in the Linux Beta announcement thread. Nothing, no help .... I run Ubuntu 17.10 and because of me subscribing to Enpass beta a while ago I received the update and decided to upgrade everything to Enpass 6. I cannot connect any of my browsers to enpass on the desktop. I sent support request but didn't get an answer. I use Enpass a lot and this issue is slowing me down in my work. - I tried with the firewall turned off - Enpass version 6.0.0 (197) - Chrome extension 6.0.0.56 - Firefox extension 6.0.0.6 netstat -ano | grep 10391 tcp 0 0 0.0.0.0:10391 0.0.0.0:* LISTEN off (0.00/0/0) tcp 0 0 127.0.0.1:32870 127.0.0.1:10391 ESTABLISHED keepalive (333,36/0/0) tcp 0 0 127.0.0.1:10391 127.0.0.1:32870 ESTABLISHED off (0.00/0/0) tcp 0 0 127.0.0.1:32818 127.0.0.1:10391 ESTABLISHED keepalive (333,36/0/0) tcp 0 0 127.0.0.1:10391 127.0.0.1:32818 ESTABLISHED off (0.00/0/0) The browser basically tries to connect, open Enpass (which is running all the time with browser sync enabled in its settings) then fails.
  7. I run Ubuntu 17.10 and because of me subscribing to Enpass beta a while ago I received the update and decided to upgrade everything to Enpass 6. I cannot connect any of my browsers to enpass on the desktop. I sent support request but didn't get an answer. I use Enpass a lot and this issue is slowing me down in my work. - I tried with the firewall turned off - Enpass version 6.0.0 (197) - Chrome extension 6.0.0.56 - Firefox extension 6.0.0.6 netstat -ano | grep 10391 tcp 0 0 0.0.0.0:10391 0.0.0.0:* LISTEN off (0.00/0/0) tcp 0 0 127.0.0.1:32870 127.0.0.1:10391 ESTABLISHED keepalive (333,36/0/0) tcp 0 0 127.0.0.1:10391 127.0.0.1:32870 ESTABLISHED off (0.00/0/0) tcp 0 0 127.0.0.1:32818 127.0.0.1:10391 ESTABLISHED keepalive (333,36/0/0) tcp 0 0 127.0.0.1:10391 127.0.0.1:32818 ESTABLISHED off (0.00/0/0) The browser basically tries to connect, open Enpass (which is running all the time with browser sync enabled in its settings) then fails.
×
×
  • Create New...