Jump to content
Sign in to follow this  
71titan

Slow startup of Browser Extensions (solved)

Recommended Posts

I recently opened a support ticket with the following content:

"When I restart the browser (Chrome, Vivaldi, Edge) and send a "auto fill requests", I always have to wait about 1 minute before the Assistant apears.
The follow up "auto fill requests" will be answered spontaneously until I restart the browser again.
I have already uninstalled all extensions and the main program, cleand all settings (AppData>Local, AppData>Roaming and the Registry) and then reinstalled everything. No success. 
The deactivation of the firewall and the virus scanner (ESET Endpoint Antivirus) did not succeed either.

Does anyone have a good idea?"
 

I (respectively ESET Support) was able to fix the problem.
It is not enough to disable the virus scanner. For whatever reason, you must explicitly exclude the enpass.exe process from the realtime scan.
Now it works perfectly!


2019-04-30_164256.png.079409c3ea867a98d802bf8095ec91ce.png2019-04-30_164451.png.4184d9110486fd7686dcb1b69a980373.png

 

 

 

 

I hope I can help someone else with this information.

 

  • Like 1
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...