Jump to content

71titan

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About 71titan

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hello Dentonthebear, thanks for the reply! Unfortunately it does not work that way or I do not understand you correctly. For example Adobe is my login with all login information (site, user and password) Adobe Acrobat XI Standard is the License (only with the company's website) If I want to log in to Adobe with autofill, both entries are displayed (because of the website in the license entry) Of course, when I change the field type of Website from URL to Text it works as desired. I think I have to live with it
  2. I own several software licenses from one company I create an licenses entry with all the information for each product (web site, download site, support site, etc.; the urls are mostly identical or similar) I have also a login entry for the company If I want to log in to the website, all entries (all licenses and the login entry) are displayed in the assistant. I would like to see that only the login entry is displayed! I have the same problem with bank accounts (one bank with several accounts) Currently I'm changing the field type from URL to TEXT, but I'm not very happy with this method. Does someone have a better solution? A flag or a tag "no auto-fill" would be nice.
  3. I was looking for a solution that meets the following requirements: Local Vault Windows and iOS App Synchronization over LAN Nice GUI No subscription (I am willing to pay for a good program) Currently there are not so many Password Managers that meet all these requirements! Enpass meets all these requirements and I do not have any serious problems right now. Before I write down all my passwords on paper, I trust Enpass (It's that simple ) Sure, the best would be an open source solution with a great GUI that is available for all devices...
  4. I recently opened a support ticket with the following content: "When I restart the browser (Chrome, Vivaldi, Edge) and send a "auto fill requests", I always have to wait about 1 minute before the Assistant apears. The follow up "auto fill requests" will be answered spontaneously until I restart the browser again. I have already uninstalled all extensions and the main program, cleand all settings (AppData>Local, AppData>Roaming and the Registry) and then reinstalled everything. No success. The deactivation of the firewall and the virus scanner (ESET Endpoint Antivirus) did not succeed either. Does anyone have a good idea?" I (respectively ESET Support) was able to fix the problem. It is not enough to disable the virus scanner. For whatever reason, you must explicitly exclude the enpass.exe process from the realtime scan. Now it works perfectly! I hope I can help someone else with this information.
  5. Hello Anshu, thank you for the quick response! This error is not a big problem for me and I'm looking forward to version 6.1. Best regards Martin
  6. Hello Anshu, The switch „Automatically Login After Filling Details“ works as expected. My setting is to disable Automatically Logins. I have only a problem with the “Autosubmit Login” option on the item! When I double klick on the link, Enpass opens the website and fills in the fields Email Address and Password. He does not submit the data (because I have disabled “Automatically Login After Filling Details”). I expect that he does not fill out the form at all! Best regards Martin
  7. I would like to see a switch that allows me to disable automatic sync. Manual synchronization (Sync Now) should not be affected. This is primarily a workaround for the missing WiFi sync, but I think it can also be useful in general. I sync my devices via WebDAV on my NAS. Before I used enpass, my NAS was always in sleep mode, but now the discs are almost always active. I rarely create or change logins, and I know exactly when I have to synchronize the data. Currently I setup WebDAV on all devices (PC, iPad, iPhone), synchronize them and disconnect again... But that can not be a permanent solution.
  8. I have the same problem as Eagle_Erwin with the "Traditional Win32" version 6.0.6. Also, when I open a URL in Enpass or with the assistent, Enpass always submits login data to the site. The switch "Autosubmit Login" seems to have no function at all!
×
×
  • Create New...