Jump to content
Enpass Discussion Forum

Alex80

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Alex80 last won the day on August 23

Alex80 had the most liked content!

Alex80's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • Conversation Starter

Recent Badges

2

Reputation

  1. Another idea: Maybe it is somehow related to the browser plugins? I say this because very recently the Firefox plugin "lost" the connection to the enpass app on my computer. During the process of connecting the browser plugin to the app again the app icon was showing multiple times in the dock for a short time. Also: I'm using the plugins for multiple browsers parallel and I'm using at least Firefox and Chrome at the same time on a regular basis. Sometimes others as well, like Safari
  2. Hey, I upgraded to 6.8.3 on Friday but even before that the issue occurred very rarely now. Can’t tell if 6.8.3 fixed it for good yet, but I hope so.
  3. Rejoiced too soon. After the issue was gone for weeks, it's back now.
  4. I don't know if that information helps, but I migrated from a Intel MBP to a M1 MBA. I moved everything over with apples migration assistant and the issue is gone.
  5. No, they remain. When I click on one after the other it doens't open multiple windows/instances of Enpass. It seems that all of those icons are just bringing back the focus to the one single existing program window. If I click on one Icon, then close the program window (with the red X in the top left corner) also one icon (the last one I clicked on) disappears. So if that happens, I click on one of the icons then close the window and repeat that until all the icons are gone from the dock.
  6. Well.. it happened again. Now as mentioned before on macOS 12.4. and with Enpass 6.8.2 (1082) from the app store. Edit: Activity Monitor showed only one instamce of Enpass running.
  7. I wasn't able to check this earlier, but now. no, only the one from the app store. only one instance well, I kept my system up to date. That means macOS 12.4. Today in the morning after starting the computer I had again two icons in the dock. At that moment I was still on Enpass 6.8.1 (1060) App Store. While reading the latest posts in this thread I updated to Enpass 6.8.2 (1082) from the app store. Maybe it's fixed. I will let you know if not.
  8. Hi, since a few weeks I have this issue that enpass shows up multiple times in the dock on startup of my mac. It doesn't happen always, but often. Sometimes "only" 2 instances, sometimes many (see attached screenshot). This happens before I start any other application. I'm on macOS Monterey 12.3.1. enpass 6.7.4 (938) from the app store enpass is set to automatically run on startup in the settings. edit: I don't know if this makes a difference, but I'm on a multi monitor setup. It's not a critical error as I can simply click on one of the instances after the other and close it, and still everything works as expected. Still annoying though.
×
×
  • Create New...