Jump to content

Heiko

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Heiko

  • Rank
    Newbie
  1. Hi, thanks for the replies. I ended up using KeePass2 with the http Plugin and Chromium with chromeIPass Plugin now. This is kind of uncomfortable to setup but works exactly as I'd expect when it comes down to filling in the Logins. Maybe I'll review Enpass when the next Major is out.
  2. <div class="textinput" id="input_account"> <label for="account">Konto:</label> <input id="account" name="account" autocapitalize="off" autocorrect="off" value="" data-enpassid="__9" data-enpass.usermodified="yes"> </div I recognised there is a "data-enpassid" value at the input. Googling for that doesn't give any useful information, I guess I have to use this ID somehow? PS: I just found which seems to be exactly my problem. Unfortunately this seems to be not implemented yet (if this information is up to date). Are there any plans in which version this feature will be available? I think Enpass is a great tool, but I really need this feature, and since last-pass is getting worse each new update I don't think there are many (useful) alternatives.
  3. Hi, since I have to manage multiple AWS accounts, I need to use the advanced Login screen which has a 3rd field on it: account (id) username password I'm running enpass 5.5.2 with the browser extension on chromium browser on a arch linux system. Enpass didn't recognise the login page, so I created multiple entries with the URL and username/password myself, which works great so far: On the login formula I click the extension , get a list of all the accounts I created and click on it -> the username and password fields are filled correctly. However there is the third field which need to be filled aswell. I created a custom field in enpass named "account" (this is the id AND name of the field in html) and entered the correct values. The field and its values is saved correctly. But I can't get enpass to fill it in, it still only fills username and password. I tried changing the order of fields to the one on the page, but no success. Is there something I'm missing?
×
×
  • Create New...