Jump to content
Enpass Discussion Forum

MaxM

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    13

MaxM last won the day on May 11

MaxM had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MaxM's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Week One Done

Recent Badges

6

Reputation

  1. Ditto! Similar behavior for me as well.
  2. Hi @Mohit Thapa I'm afraid the issue still exists in the Windows store version 6.8.0 (1048). Connection to WebDAV failing with a generic message "Could not connect to specified WebDAV folder. Check you username and password". Note that I can connect to the WebDAV folder in question from a non-Windows store version of Enpass or from Windows Explorer directly. So the problem is definitely not in credentials or URL.
  3. Hello. Since updating to 6.8.0 (1002) I'm getting an error 906405 when trying to sync with my WebDAV server. If I switch to Windows Desktop version the problem disappears. Any way to fix it?
  4. @Anshu kumar, thank you for pointing this out. Let me to rephrase the question then: is there a beta of the bridged app?
  5. No, it can't. There is only Traditional Windows version, but no UWP. Here is the quote about UWP beta versions from https://www.enpass.io/beta-program/ page: The reason for my post was that I've subscribed for Beta program but never received a UWP beta.
  6. Is it possible to use Edge Enpass extension with Windows Desktop Enpass 6 beta? Or will it require a new extension?
  7. I've subscribed to UWP Enpass 6 Beta about a month ago but never received a link for download. Does Win10 beta version even exists?
  8. Hi @Vikram Dabas and Enpass Development Team Any updates on adding an ability to populate more than 2 fields on a login webpage?
  9. @Anshu kumar any update? The issue continues to happen intermittently on both Nexus 7 and Nexus 6P.
  10. As of recently autofilling for Royal Bank of Canada online banking site has stopped working in Chrome. I've tried both stable version 5.3.0.1 and beta version 5.3.1.1 to no avail. With the latter autofilling works fine in Edge. It definitely has worked fine before in Chrome. Here is the URL: https://www1.royalbank.com/cgi-bin/rbaccess/rbunxcgi?F6=1&F7=IB&F21=IB&F22=IB&REQUEST=ClientSignin&LANGUAGE=ENGLISH This might be a problem with Enpass or something changed at RBC site. Not sure... OS: Windows 10 Chrome: latest (v 52.0.x) Enpass: Desktop v.5.3.0.1 and Desktop Beta v 5.3.1.1
  11. I just observed the same issue happening on Nexus 7 tablet with password authentication. I've entered master password to unlock Enpass and it requested the password again. I switch away and then back to the app and it's unlocked. So the issue is not related to the fingerprint auth but to Enpass unlocking mechanism in general. Android 6.0.1 June patch level
  12. @Anshu kumar, the issue reoccurs after reboot. Once again, it's not happening every single time but rather once in a while.
  13. I'd like to report an issue I'm sometimes experiencing with Enpass autofill notification. My phone supports fingerprint unlock and naturally I've configured Enpass to use it as well. In some cases after unlocking Enpass autofill notification using fingerprint auth the app re-requests unlock again. I.e. it looks like fingerprint auth was successful but for some reason Enpass doesn't show the list of logins but goes back to fingerprint authentication screen. What's even more interesting is that if I switch away from Enpass at this point and then come back to it it would be already unlocked. Nexus 6P with Android 6.0.1 + June security patch level.
  14. @kevin.purcell you may want to share the website name so that Enpass staff can investigate in details.
×
×
  • Create New...