Jump to content

eddie irvine

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About eddie irvine

  • Rank
    Newbie
  1. Switched to Bitwarden now, because it works without any issue... Support is really poor for Enpass.
  2. Hi there, I'm getting reoccurring sync errors (both in my private LAN and at work). I've tried to sync via WebDAV on my private RasPi. With version 5 that worked flawlessly. But since version 6 I'm was always facing troubles. So I decided to switch to DropBox. But there I'm facing the same issue! From time to time I get the following error (see screenshot): Sync error. Something went wrong while syncing with cloud. Error code: 215993 Then I need to stop Enpass via Windows task manager and restart the application. Most of the times it works afterwards, but I need then to change back the former security settings (add PIN etc.). And I also need to validate again my browser extension. It's quite an annoying issue and I can't imagine that I'm the only one facing it. Thanks in advance.
  3. Hi there, I'm using a LG G6 with Android O installed. I use the Android O autofill feature with Enpass 5.6.8. When I enter a website (e.g. https://signin.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll with Firefox Focus), I can choose "Autofill with Enpass", But afterwards it always shows "autofill_matching_title_found", although I have a login stored exactly for this address. If I do the same with the Enpass Browser it works. What could be the reason why it never finds the correct stored login? Thanks in advance!
×
×
  • Create New...