Jump to content

Mark923

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mark923

  • Rank
    Newbie
  1. Thanks for giving an insight why MS Edge works - I wondered if it used a different mechanism. The Sophos on this PC is managed centrally, so I can see if I can get the IP/port opened. *but*... what completely confuses me is that Chrome does not work whereas Vivaldi (which is based on Chromium and actually uses the extension from the Chrome store) *does* work. If the IP/port was being blocked by Sophos, then Vivaldi ought not to work, as it's using the same approach as Chrome. But it does...
  2. I've had to split my message as the message checker doesn't like me and/or code boxes ... If I enable logs in the extension I get: 26/06/2019, 13:31:01 : Connecting using websocket 26/06/2019, 13:31:01 : Opening connection on ws://127.0.0.1:10391 26/06/2019, 13:31:01 : Connection opened 26/06/2019, 13:31:01 : Connection established on port 10391 26/06/2019, 13:31:02 : Message parsed successfully 26/06/2019, 13:31:02 : Greetings from Enpass 26/06/2019, 13:31:02 : Self Initiating srp. 26/06/2019, 13:31:02 : Authentication required 26/06/2019, 13:31:02 : Termnating srp initialization process. 26/06/2019, 13:31:27 : Message parsed successfully 26/06/2019, 13:31:27 : App Different user. 26/06/2019, 13:31:27 : Closing connection 26/06/2019, 13:31:27 : Disconnecting Manually. 26/06/2019, 13:31:27 : Bug with 10391 26/06/2019, 13:31:27 : Connecting using websocket 26/06/2019, 13:31:27 : Opening connection on ws://127.0.0.1:10392 26/06/2019, 13:31:28 : Opening connection on ws://127.0.0.1:10393 26/06/2019, 13:31:29 : Error with connection after other user reported. 26/06/2019, 13:31:29 : Got Error 26/06/2019, 13:31:29 : Opening connection on ws://127.0.0.1:10394 26/06/2019, 13:31:30 : Opening connection on ws://127.0.0.1:10395 Enpass is definitely listening on port 10391: C:\Users\uizmw>netstat -ano | findstr 10391 TCP 127.0.0.1:10391 0.0.0.0:0 LISTENING 12008 C:\Users\uizmw>echo off & (for /f "tokens=5" %a in ('netstat -aon ^| findstr 10391') do tasklist /NH /FI "PID eq %a") & echo on Enpass.exe 12008 Console 1 87,848K
  3. Hi, I am trying to get Enpass working on a clean install Windows 10 laptop. I'm using the Enpass install from the Windows store and the Chrome extension from the Chrome store. When I click on the extension icon in Chrome, it displays the "looking for Enpass" page and if Enpass isn't it then launches it. But then it errors with "Enpass Assistant is unable to connect with the Enpass app." I initially suspected that the Sophos antivirus on the laptop was interfering with the comms to 127.0.0.1 - BUT, Enpass works just fine in MS Edge (using the Edge extension) and also Vivaldi (using the Chrome extension from the Chrome store!!!!). I really don't understand what's causing Chrome to fail, especially as Vivaldi works... Enpass version is 6.1.0 (408) and Chrome extension is 6.0.2 - If it helps, Firefox behaves exactly like Chrome. Thanks.
  4. I tried this approach (uninstall/reboot/install and then run the command from the terminal) and I have found that the workaround works. In my case the reboot was the key additional step to get it working.
  5. Sadly this new workaround also doesn't work for me....
  6. The workaround doesn't work for me either.
×
×
  • Create New...