Jump to content
Enpass Discussion Forum

CT94

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

CT94 last won the day on April 10

CT94 had the most liked content!

CT94's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Reputation

  1. Hello, yes I have version 6.9.5 (1640) from Microsoft Store on Windows 11
  2. Hi, I had an AMD fTPM and had the same problem. I have now tried a Infineon TPM module and a Nuvoton TPM module. Neither of them worked. They all showed GetAttestationStatus:NotSupported in the test app from the devs. So can some of you guys please share which one works for you?
  3. I have the same external TPM2.0 Module in my desktop PC as the others (Infineon). It also doesnt work for me. But I have a Surface Pro X (ARM) where the full-time Hello works in Enpass. The TestApp that you provided outputs this on the desktop PC: 13:55:14.2142880 HelloSupported::True 13:55:14.2252865 KCM::OpenStatus::NotFound 13:55:14.2252865 KCM::OpenFailed::RequestingCreate. 13:55:19.3764583 KeyRetrievalStatus::Success 13:55:19.3914589 GetAttestationStatus::NotSupported
  4. Hello, I browsed in the forum and found this topic, where the same problem was successfully solved. Enpass Desktop is unable to restore Data from OneDrive - Enpass Support & Troubleshooting - Enpass Discussion Forum I did the same and it worked for me. This topic can be closed. Thank you
  5. Hello, I reinstalled Enpass because of another problem and after the reinstall it fails to connect with OneDrive. I click on existing user and on restore via OneDrive, then it opens the Microsoft Login API page, after I log in there it redirects to this link: I left out the code parameter for security reasons. The link returns a 502 Bad Gateway error page from nginx webserver. Please have this fixed fast, so I can use Enpass on this PC again. For now I have managed to login via backup file, but it is not synchronized now. Thank you for hard work
  6. Enpass on Android does not open up when I have no internet connection available. Before the big update this was not the case. Please report this as a bug. Thanks
×
×
  • Create New...