Jump to content
Sign in to follow this  
o0JBS0o

Jeroen

Recommended Posts

Enpass version: 6.4.3 (666)

Windows 10 10.0.18363 / 1909

How to reproduce the bug:

When the cloud connection needs to be reconnected I am not forwarded to the cloud provider. My default application for the web browser is Firefox

When I set the default Windows application for the web browser on Edge or Internet Explorer, I am redirected and I can set up the connection to the cloud.

default_application_webbrowser.png

Edited by o0JBS0o

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @o0JBS0o,

Sorry for the trouble you are going through.

Sometimes rebooting the device might help with this issue, we suggest you to please try rebooting your device if you haven't tried it yet. If the problem persists please uninstall the Firefox browser and install it again.

Please revert to us with the answer to the following queries and we will get it sorted out for you:

  • Which Firefox version are you using?

Thanks for your co-operation.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...