Jump to content
Sign in to follow this  
mackuz

Assistant and Chrome extension does not open correctly or at all

Recommended Posts

Hi.

Ubuntu 20.04.

It's really acting weird: Linux app Assistant opens only by quick 3-times (or 5, it depends onf your luck) hotkey pressing, but not every time, Chrome plugin didn't not open at all, but suddenly, when Google search page was open, it asked for permission to add code, i pressed ok before i understood what happend. Now by pressing hotkey quickly multiple times, or clicking on extension, it opens Chrome tab with code allready entered, and after that tab is closing. Extension assistant does not open.

Didn't find anything interesting in app's and plugin's logs: looks like them connecting and working together just fine.

Maybe there is a similar theme, but it's hard to me to search information in English, i'm sorry.

Thank you.

Edited by mackuz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank You!

Yes, i could go through authorisation process, but only after enabeling the Docked mode in desktop app. Before that tab disappeared too fast, i could not read verification code from it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank You.

System Enpass Assistant right now is working most of the times by pressing hotkeys when Docked mode is disabled, but not opening by mouse. Chrome plugin does not work at all.
But all is fine, system Assistent and plugin, if Docked mode is enabled.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...