Jump to content
Enpass Discussion Forum

J_subaccount not working for NAB login


Recommended Posts

Hi guys, I've recently moved across from 1PW and everything works fine so far on my Mac, except my login for the National Australia Bank Transact website (https://transact.nab.com.au/nabtransact/)

This website requires three fields to be completed and although the first field (J_subaccount) has come across fine from 1PW (where it had the same field name), it is not filling when I double click the account entry in Enpass. The other two fields complete okay, but without the first the login doesn't work.

Is there some way I can fine-tune this in Enpass? 

ecca

Edited by ecca
Link to comment
Share on other sites

Hi @ecca 

Welcome to the Enpass community!

You can autofill multiple login details by first saving the details as Webform. When on the website, fill the fields - Client id, Username and Password.  Then click on Enpass extension on your browser -> Hamburger Icon(Menu) ->  Save Webform . This will save all 3 details as Webform . Next time during the autofill, please select the item of webform which you saved.

image.png.42e252bc36cd8d695c4473078b6f3ce0.png

Hope this helps !

Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)

Thanks for the suggestion, @Abhishek.

This worked a treat after I deleted the old entry that had come across from 1PW and created a brand new webform.

Case closed :D

Edited by ecca
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...