Jump to content
Grestorn

Purchase of Premium doesn't work, insists on US address

Recommended Posts

I want to upgrade to the Premium version, since the Microsoft Hello authentification is extremely welcome. 

However, the in app purchase doesn't work. It insists on entering an US address:

image.thumb.png.f9adbd463a07ef33c9e8ff33898bb33a.png

 

My active windows account is properly set to my german home location, though, including the payment options. I am logged in with that account in Windows 10 as well:

image.thumb.png.d444e76a478ca6be5fda9bad9bea957c.png

 

That keeps me from getting the premium version and is quite frustrating. I hope this can be fixed somehow. 

 

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same issue here.

In app purchase PopUp crashes as soon as I try to purchase Premium version from Windows Store.

Please give us support, I was so used to Windows Helo in beta version...

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same issue here.

In app purchase PopUp crashes as soon as I try to purchase Premium version from Windows Store.

Please give us support, I was so used to Windows Helo in beta version...

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Actually, I was able to solve that issue. In my Windows 10 installation, I had set the "Region" setting set to "USA" (because I had made some tests with Cortana a while ago and forgot about it - never was an issue anywhere, yet, including the shop). 

Set it to German or wherever you're living and then the shop will work properly:

 

image.thumb.png.52e6a64da43ae1cfd6be17de33d0861e.png

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 hours ago, Grestorn said:

Actually, I was able to solve that issue. In my Windows 10 installation, I had set the "Region" setting set to "USA" (because I had made some tests with Cortana a while ago and forgot about it - never was an issue anywhere, yet, including the shop). 

Set it to German or wherever you're living and then the shop will work properly:

 

 

Hi, Grestorn

 

This workaround with "country or region" also worked for me. thanks, dude!

I've tried to solved for a couple of days without sucess, even creating a support ticket with enpass and then dealing with microsoft support (they tried to buy the app at their side without sucess and then told me there was a glitch in the microsoft store and I should try to buy at a later time. haha what a useless advise).

R.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 1/2/2019 at 4:17 PM, Grestorn said:

Actually, I was able to solve that issue. In my Windows 10 installation, I had set the "Region" setting set to "USA" (because I had made some tests with Cortana a while ago and forgot about it - never was an issue anywhere, yet, including the shop). 

Set it to German or wherever you're living and then the shop will work properly:

This workaround works.

Enpass team! This is so stupid. :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...