Jump to content
Enpass Discussion Forum

afunworm

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

afunworm last won the day on January 20

afunworm had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

afunworm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Do you have any idea if this will be fixed?
  2. I'm not sure when this started, but there is no longer a preview in the selection for the credentials to fill in a website. Imagine I have a website with 20 different logins, I now cannot tell which one I want to use (refer to the screenshot), thus make the extension useless.
  3. Hi, Yes. I remember duplicating some of the items, and auto-add some of the other items. Do we have any work around for this? Thank you.
  4. Hi. Thank you for your response. However, none of my TOTP has 'byhuy' in it. An example of one of my TOTPS: H5JQYR7FRROOR7LE Thanks.
  5. Thank you for your response. 1. I checked multiple items, there was no "Show Webform" option. 2. I also went inside each of the individual edit page of a few credentials, there was nothing in the note section either. The only fields available were Username, Password, Website, One-Time Passcode and the checkbox that says "Autosubmit Login" with no other hidden fields. Thank you.
  6. Hi. It's on Windows, but the indexing problem appear across all the devices -- my Pixel Book (ChromeOS), Pixel 5 (Android) and Windows 10. Regarding the version of the software, it's the one currently on Windows Store, released on 08/10/2017. I don't see any different version or the version number from the Windows store. Thanks.
  7. The support for this app is very very slow if not unresponsive. I run a digital consultant company and I want to recommend this to my clients but on another thought, this would be a very bad move.
  8. Hello. I have a bunch of credentials for the same website, say: example.com Each of the credentials, of course, have distinct usernames & passwords. One of the credentials' username is byhuy. However, when I start searching for 'byhuy', for some reason, all of the credentials in that example.com website show up (expected behavior: only example.com with username 'byhuy' shows up)! I have triple checked and there was no hidden field that has the word 'byhuy' in it. This issue only happens in that specific domain: example.com. I have many different domains, each with more than one credential and they work fine. Is there a way to fix the indexing of the database? What should I do? It's very inconvenient when I have to scroll through hundreds of the entries just to find one single credential. Thank you.
  9. Hello. It's been more than 2 months now. I am facing the same issue and unfortunately, my work depends heavily on cPanel. Will there be any fix soon? Thank you.
×
×
  • Create New...