Jump to content

intellix

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About intellix

  • Rank
    Newbie
  1. Enpass Assistant is unable to connect with the Enpass app. Enpass with Chrome extension has basically been unusable for me for a week or two. The extension just can't connect with the Enpass app. The page pops up that it's trying to connect, Enpass pops up and I enter my password, but the extension never seems to accept that it worked or make the connection. If I uninstall the chrome extension and re-install it, it'll work once or twice and then completely stop working again. I'm not seeing anyone mentioning it on the forum which is surprising to me. OSX Chrome: Version 77.0.3865.90 (Official Build) (64-bit) Enpass: 6.2.0 (538) I've got premium and I've tried disabling Authorize Browsers With Verified Signatures Only. I've tried having Enpass already unlocked when the process starts but it's still the same thing. It just can't connect to the extension and it's pretty much unusable as I have to copy/paste between Enpass and the browser now and it's really frustrating.
  2. Chrome Ext never works Apologies if this has been posted a million times, but feel like I've got to ask about it because it's continuous. Using Enpass on OSX with the Chrome extension and it seems to continuously not work. I don't know how often it is, but it seems when I go to Enpass preferences that "Enable browser extensions" is unticked. Just wondering if there's a reason for this or if it's a pattern. Does the connection stop working when Enpass or Chrome are updated or is it just random? It feels like it's broken multiple times per week
×
×
  • Create New...