Jump to content

newsdize

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About newsdize

  • Rank
    Newbie
  1. This is now hapenning when editing from MacOS as well. Editing an existing entry on MacOSX or on Android will NOT update it on Windows, but it does update it just fine on Llinux, MacOSx and Android (all sync'ed on WebDAV). This is clearly a bug in the windows client. Is anyone looking into this? It's been 10 months ...
  2. Hello? Is any dev looking into this? It's been 6 months, you released several versions since then, the bug is still there in v5.6.9. Not trying to chastize you, but just saying. See my reproducible steps above. Now it happened also with new values in existing fields for a credit card item.
  3. Sorry if this was already posted. Is there a way to tell Enpass that I don't want it to prompt me to save credentials that I have already saved (unless they are different)? It's annoying. It happens on too many websites. Using Chrome on Windows 8.1 x64
  4. This is still a problem in 5.6.5 and it's a pretty important bug because it means that all stuff you add in Android doesn't get to Windows and you are forced to use other sharing means (warning: NOT secure means, e.g. email) in order to transfer it to the Windows machine. Can you guys please fix this bug? To reproduce: Setup webdav sync in android setup same webdav sync in windows Edit an existing item fro the Password category (as an example) from Android, by adding a new text field and entering a value allow android to sync (check it synced) sync the windows client windows client should see the new entry, but it does not relaunch the windows client and sync again windows client should see the new entry, but it still does not NOTE: The Ubuntu client is working without any issues, using the same webdav sync setup. It instantly gets the newly added field without relaunching. No issues there. It's clearly the Windows client that has a problem.
  5. Not sure I can share a demo account on the webdav as it's on a private network. It's the webdav server from Seafile via Apache. Doing more tests, I'm now almost sure that the bug is in the Windows Enpass cilent. I have the android app, Linux (ubuntu x64) client, and also the Windows client. When creating a new item in the Android app, it shows up in the Linux client upon sync, but it does not show up in the WIndows client at all, regardless of how many times I sync. However, quitting the Enpass WIndows client and relaunching it, it will sync and then the item will show up. I seem to notice also that when it was not showing up in WIndows, the icon for syncing kept spinning for a long time ... as if it was stalling. The webdav server was fine and the connection to it was also fine, since it worked instantly after i restarted the windows client
  6. It showed up after I restarted both the android app and the windows app (even though my linux version did see the update!) ...
  7. EDIT 5 Nov 2018 (10 months later): the problem is still here in v5.6.8. The Windows client does not fetch updated entries edited in the Android or MacOSX clients (but Linux, Android, MacOSX update just fine). I have the Android app v5.6.4 and the Windows v5.6.5. I created a sync with my own webdav server. It works fine, except one tricky part: if I edit an item in Windows that exists in both Android, it syncs and i can see the new edits in Android. Great. if I create a new item in Windows, it syncs and I can see it in Android. Great. if I edit an item in Android that exists in both Android, it syncs and i can see the new edits in Windows. Great. if I create a new item in Android, it syncs (confirmed by the last sync times in each app) but I cannot see it Windows! Not great! It seems that somehow the Android app does not send the new data over via Webdav on all updates to the database. Looks like a bug.
×