Jump to content
Enpass Discussion Forum

Dypsis

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Dypsis

  1. There is something wrong with the latest version in regards to the autofill popup.
    Every time I log in to a site, Enpass pops up unnecessarily even though I already have the login details pre-filled from my browser.

    I am using Firefox. I am not sure if it happens with other browsers.

     

    Edit: I have just had an update to v6.72.886.0, and my problem appears to be gone.

    • Like 2
  2. I also bought this via the Windows Store, but when I clicked that I am already registered, it said that my email email address wasn't found. :(
    So, I selected the other option to register with my email address.

    How do I know if I have the Pro version?
    If I go to Help > About, it doesn't show anything.
    The process is a bit confusing for people who have already purchased.

    Edit: I found where it shows Pro. Go to Settings and click on Account: Email Address.

  3. Is there any news on when this will be fixed.

    I have switched over to the Windows 10 Store version and paid for it, but it still doesn't prompt for new logins. Obviously, this is very annoying. Version 5 worked fine.
    Prompting for new logins is one of the core features of a password manager, but it seems the developers have nothing to say.

    I have now tried Firefox, Vivaldi and Edge and Chrome browsers on my Desktop and Laptop computers. :(

  4. On 1/6/2019 at 10:33 PM, PeterJ said:

    Ok Seems I got the problem solved for now

    How did you get it to work? I am using the Desktop version.
    I just get the spinning dots.

    I have tried changing default browsers.

    7476577_EnpassSync.jpg.c65a50acbe66cefb97f339e4f6f07c82.jpg

    I think the Windows App version is taking over the Desktop version. :(

    2001009478_EnpassSyncAuthorizationFinished.thumb.jpg.3ac2d8856e41b6ba6f216053884091a7.jpg

    • Like 1
  5. On 1/4/2019 at 12:00 AM, Bucanero said:

    Take a look at the security settings on new version vs. previous version (attached).

    Enpass v6 screenshot.png

    Enpass v5 screenshot.png

    It's there. You have it set to 1 minute on v6. Have a look at the "Autolock When" settings. It's the last one.

     

    But it's not working for me. :(

  6. 29 minutes ago, Vinod Kumar said:

    Hi @Dypsis,

    Sorry for inconvenience. Please share your OS details (Desktop Environment too if using Linux) with us.

    Thanks.

    Hi Vinod.

    Windows 10 64-bit.

    I am just doing some more testing as I didn't realize that the desktop and Windows Store versions operate separately. A bit confusing.
    Please read this post.

    Edit: It's still not working, regardless of the 2 different versions. Both versions fail to lock.
    It appears that the "System Inactive" setting is not working.

  7. 2 hours ago, Hemant Kumar said:

    Hi guys!

    The Store version and Website version are exactly the same things. Just want to understand why you don't want to use Store version. Distributing the in-app purchases through Stores is a Win-Win for both of us as we don't have to manage the purchases from our end, and you don't have to sign up with us to keep using Enpass, anonymously.

    Cheers!

    There are still 2 different versions with 2 separate settings.
    I know this as I have the desktop version and the Windows Store version running together side by side, and I had to set the settings separately.

    Enpass Tray Icons.jpg

  8. Autolock always worked fine in version 5 desktop, but it's not locking in version 6.

    The only option that I always have unticked is Settings > Security > Autolock When: "Main Windows Is Closed".
    Those settings worked fine in version 5, but not in version 6.

×
×
  • Create New...