Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'lag'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General discussion
    • Hot topics
    • Enpass Support & Troubleshooting
    • Autofilling and Desktop Browser Extensions
    • Data Security
    • Announcements
  • Help us improving Enpass
    • Feature requests
    • Enpass Beta
    • Localization
  • General discussion

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 3 results

  1. After upgrading my One Plus 5 to the latest Android Pie build, I've encountered an issue when enabling the accessibility option for enpass. When enabled, the multi tasking windows gets extremely laggy and slow. As soon as I disabled the accessibility option, it works normal. Is this some kind of unintended bug?
  2. Product: Enpass Version: 5.6.2 System: Windows 10 Locale: en_US --- What can I do to remove the lag? Maybe a registry hack or something else? My machine is pretty friggin' awesome, it's not on my end. Also, the lag appears sometimes in Edge / Chrome Browser too. Whenever I search for something in Enpass, it has lag. It just doesn't make any sense. Notice the gif below, it's normally always even slower than that too!
  3. Hi there, I am using Enpass Desptop for Windows in v5.5.3 on Windows 7 and Windows 10. On both systems, the application hangs for about 10 seconds if editing an entry. The whole application window goes white and the title bar says "Enpass (not responding)". I have to wait about 10sec, then it's working. This happens ALWAYS when editing. Also the application in general isn't the fastest. My database isn't so big (~220 entries). Best regards Julian
×
×
  • Create New...