Jump to content

7Bit

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About 7Bit

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Same here running Ubuntu and Manjaro Linux using latest Beta .149. No connection from Chrome extension possible, Enpass isnt usable currently. I only see a popup saying "Enpass 6 is ready" after it tries to connect to it. But no authentication. //edit: It's fixed for me by using the latest version (.197) for Linux. Somehow the update checks in Manjaro and also Ubuntu did not work. With the newest version the Chrome extension works for me.
  2. Please also note that the icon is generally not visible using Manjaro Linux with XFCE. Not at all.
  3. The option is currently missing in the Linux build. Would also appreciate to have the option "Start minimized" back.
  4. 7Bit

    First Beta of Enpass 6 for Linux is out!

    I tried relogging in, restarting, does not help. The application starts and I can use it, but as soon as I close it its invisible. I see in top that it's still running, but can't access it. System: Manjaro 17.1.12 (XFCE edition) with Enpass Beta 6.0.115-1
  5. 7Bit

    First Beta of Enpass 6 for Linux is out!

    Just installed your package (thanks for your work!) on Manjaro. Works fine, except that I do not have an icon in the taskbar (XFCE). On my Ubuntu laptop this works with Gnome. Any ideas?
  6. 7Bit

    First Beta of Enpass 6 for Linux is out!

    Thanks, finally! Just installed it on Ubuntu 18.04 without any major problems. No scaling or segfaults like others. The only thing I noticed: The option "Autofill if only one item applies" does not work. I always have to click the one item, which is kind of annoying. //edit: @Anshu kumar Can you say when approx. the portable version of Enpass Beta for Windows will be released? To fully test and use the beta, I have to use it on my work PC also, where only portable version is working.
  7. Hi there, I am using Enpass Desptop for Windows in v5.5.3 on Windows 7 and Windows 10. On both systems, the application hangs for about 10 seconds if editing an entry. The whole application window goes white and the title bar says "Enpass (not responding)". I have to wait about 10sec, then it's working. This happens ALWAYS when editing. Also the application in general isn't the fastest. My database isn't so big (~220 entries). Best regards Julian
  8. Hi @Anshu kumar, thank you for the update. Now it works as intended. It's a pity it took so long to be fixed, but at least it's working now. Thank you!
  9. Hi @Hemant Kumar, thanks for your answer and the clarification. I have set both options "Start with windows" and "Minimize to tray" on all my systems. I see the Enpass icon also in the systray, it starts with Windows. But about ~50% of the time, at least always when using Enpass the first time after booting, the autofill feature does nothing if the shortcut is used. I have to click on the Enpass icon in the systray, and only then it is working. As I said, I am having this behaviour on my both PCs with different antivirus and OS. The only thing same is Chrome. Please let me know if I can do anything to support you fixing this issue. Best regards.
  10. Hey guys and @Hemant Kumar, simply to blame antivirus is not the solution for this problem I am using Enpass on two systems: Windows 10 with AVG and Windows 7 with corporate managed Symantec Endpoint Protection. On both systems are the symptoms and problems exactly the same: Enpass autofilling is NOT/erratic working until I manually open the Enpass app by clicking in the taskbar. Then I can autofill with the shortcut. But before I click manually on the icon in the systray, the shortcut does nothing. Sometimes Enpass connection error appears. As this happens with both completely different systems and antivirus solutions, this is definately a problem with Enpass. Never experienced something like this with KeePass and 1Password by the way (also offline password managers and also used on both systems). I really hope you are addressing this bugs, as they are breaking basic functionality.
  11. Same here with the newest beta and a Windows 10 and Windows 7 model running Google Chrome. Really annoying.
  12. Also experiencing this. It's really annoying to see that Enpass fails with basic tasks. The first time I try to use autofill in Chrome is never working. I have to click it 2 or 3 times via shortcut to see the window.
  13. 7Bit

    Notification Option keeps on closing itself

    I am also experiencing this. It's caused by other notifications, especially persistent notifications like a weather notification in my case. Disabling other persistent notifications until the Enpass team fixed this problem is a good workaround. I disabled my persistent notification, since then it's working fine.
×