Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'performance'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General discussion
    • Hot topics
    • Enpass Support & Troubleshooting
    • Autofilling and Desktop Browser Extensions
    • Data Security
    • Announcements
  • Help us improving Enpass
    • Feature requests
    • Enpass Beta
    • Localization
  • General discussion

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 2 results

  1. Pedro

    Search is slow and buggy

    Hi, I'm running Enpass 5.6.0 (112) and search is painfully slow, especially when using the browser extension. Another thing that bugs me is that it doesn't always pick up on the correct URL. I often need to search for the site I'm on because Enpass doesn't detect it properly. This coupled with slow search makes things difficult to use (and I really want to move away from 1Password, but the speed is killing me). Now, I know this can't be due to the size of my DB because I've only got about 700 items and on iOS it's reasonably fast. While on the topic of search, when enter a search word, Enpass will find the item, but then when I open Enpass again, the previously entered text is still present but the entries aren't selected, so I need to delete a letter and type it again for the search to work.
  2. Hi there, I am using Enpass Desptop for Windows in v5.5.3 on Windows 7 and Windows 10. On both systems, the application hangs for about 10 seconds if editing an entry. The whole application window goes white and the title bar says "Enpass (not responding)". I have to wait about 10sec, then it's working. This happens ALWAYS when editing. Also the application in general isn't the fastest. My database isn't so big (~220 entries). Best regards Julian
×