Jump to content
Sign in to follow this  
pdawg17

Enpass UWP isn't listed in start menu

Recommended Posts

I was using the desktop version and decided I would try the UWP version (for Hello) but after the UWP installs I cannot find it in the start menu. If I go back to the Store it shows as installed and I can launch it from there. Also, when I minimize it, there is no icon in the taskbar but if I look at all windows it is there.

I am on the newest fast ring version of Windows 10 (16241) if that has anything to do with it...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @pdawg17

Sorry to hear about the trouble you are facing. We have tested this issue in our lab but were unable to reproduce it. Could you please try reinstalling the app and let me know if the problem still persists.

NOTE: Before reinstalling the app please make sure you already have a backup of Enpass data.

Waiting for your reply!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have tried reinstalling several times but same issue. Very strange. I've installed other apps from Windows store and they work fine. Let me know if there is anything else I can send you...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...