Jump to content
Sign in to follow this  
mazen3ssam

Webform form autofilling issue !

Recommended Posts

  •  
I have a site where i need to fill in 4 fields in order to do a request, however am not able to do that ! it works fine with (1password, roboform, Bitwarden,...)
The requested fields : (Prénom - First name - Nom - Last name - Institution ou société - Company - Email)
I have also created a new identity and i took the name of fields from the website to remap the fields with my identity and it does not work too ! 
Here is the site : https://www.ifao.egnet.net/archives-scientifiques/reproductions/reproductions-demande/
I am working on mac os mojave
Enpass app 6.5.2 (726), chrome extension v. 6.5.1
Thanks in advance for the help
Best regards,
Mazen

  
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @mazen3ssam,

Sorry for the trouble you are going through.

We would like to share that the problem has been reproduced by our team. Our team is looking into this issue to fix and hopefully a fix will be available in future updates.Till then, we will request you to please co-operate with us.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...