Jump to content
Enpass Discussion Forum

Enpass shortcut doesn't work no more with Vivaldi


germanpacker77
 Share

Recommended Posts

Hi,

the Enpass shortcut was working since month with my chrome based Vivaldi Browser. But some days ago it stopped working and now there just flashes a new tab in the browser, but the user credentials are not set in different user/password fields. I also tried to reset the shortcut, but this also didn't help and the settings in Enpass are also OK to use shortcuts in browsers. I don't know if this was caused by a browser update or a Enpass update ...

Link to comment
Share on other sites

Guest Akash Vyas

Hey @germanpacker77

Please let us know the versions of Enpass, Enpass extension, and Vivaldi that you're using, along with the OS you're using it on to look into this issue. Also, please let me know, what shortcut command you're using.

Greetings!

 

Link to comment
Share on other sites

Hi,

here are the versions:
Enpass 5.6.2 (118)
Enpass extension 5.5.0
Vivaldi 1.14.1030.3
MacOs X El Capitan

But I already got the solution, it found it in this post -> 

I turned off the Code signature verification in main Enpass App and now it works again. Is this a new feature? Because about a week ago it worked like a charm since months ...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...