Jump to content
Enpass Discussion Forum

EnPass infected by a virus on windows10 ?


MilesTEG
 Share

Recommended Posts

Hi All,

Sorry for the inconvenience caused to you.

It is a heuristics based detection by the Antivirus and most certainly a false positive. This executable is used to launch Enpass on system startup. It is perfectly safe to use. We have submitted a ticket to the concerned team in Norton and other Antivirus. Once they correct it from their end, you won't see this message anymore. 

Thanks!

Link to comment
Share on other sites

I had the same problem. (I have also posted this in the linked message above)

This happens only with the enpass-App installed from the Windows Store, not with the setup-File from your homepage (Enpass-setup.exe)

My Norton has moved the exe-file to quarantine; I tried to restore the file, but was unable to save it at original place. "Access denied"
I have used an usb-boot-stick with Linux to copy the file to it's path. It worked.

But after re-booting into windows - error message pops-up with same exe-File "Wrong parameter"

At least I have uninstalled that windows-app from the store; installed the normal setup-file and all is working fine now
But I had to completely re-configure the program with my data.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...