Jump to content
Enpass Discussion Forum

Autofill on bitvavo not working


Recommended Posts

Hi Forum,

 

I've been using Enpass for quite a while now and I'm absolutely a fan of it. 

Recently I joined the website bitvavo
bitvavo is a crypto currency site, so 2FA is a must. 

The problem on this site is that the login form asks for username, password and TOTP in 1 form. 
Enpass is only filling username and password resulting in an error. 
If I first copy/paste the TOTP it works ok, but of course it would be nice not needing to do that. 

 

Thanks for looking into this!

bitvavo.png

Link to comment
Share on other sites

Hello @Egregius,

We have tested this on multiple machines including various Enpass versions and find it working as expected. So, I would suggest you to check if you have enabled the ‘Automatically copy and fill one-time code after autofill’ option from the Enpass browser settings. In case it is already enabled, try to disable and re-enable it and let me know if that works. Also, make sure you are using a latest Enpass version. 

Link to comment
Share on other sites

Hi,

 

Thanks for testing!

I already had that option enabled, so I disabled and enabled it again. 
Same results for me.

When I select the site from the browser extension username and password are filled in and the form is submitted. That results in an error because the TOTP isn't filled in. Then the TOTP is filled in and the form is resubmitted after which a successful login occurs. But, then a mail arrives for the unsuccessful attempt and after a number of those you have to fill in a captcha check.

I just tried this in several browsers:

Chrome 94.0.4606.81 on Mac OS Monterey 12.0
Safari 15.0 on Mac OS Monterey 12.0

Chrome 94.0.4606.81 on Windows Server 2016

Tried with these Enpass versions:

Enpass Beta 6.7.2 (885) on Mac, Enpass 6.6.0 (775) on Windows and Enpass 6.7.2 (887) on Windows.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Alltough my primary computer is an iMac I tested the 6.7.4 on Windows and the issue remains.

 

I do like the new "default password manager" in Chrome on Windows! Is that also coming to Mac?

Edited by Egregius
Link to comment
Share on other sites

I got it working now in Enpass 6.7.4 on Mac :)

I duplicated my entry to have a backup of it. 
Than copy/pasted all required fields to the login page of Bitvavo and the webform got saved. 
After that I had to change the webform mappings and can now confirm that the login works as expected.

Is there any way to add fields to the webform without needing to re-add the entry to Enpass? I have lot's of entries where I would like to add a "remember me" checkbox to the webform.

Link to comment
Share on other sites

17 hours ago, Manish Chokwal said:

For that, you have to add it manually from the Enpass app. 

Sorry, don't understand that part. Where can I ad them? Or do you mean I have to manually re-add them completely?

Is it possible to do it with a export/import?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...