Jump to content
Enpass Discussion Forum

Manish Chokwal

Enpass team member
  • Posts

    430
  • Joined

  • Days Won

    8

Everything posted by Manish Chokwal

  1. Hey @bernhard, I appreciate you for reporting the presence of this issue. In order to resolve this issue, please try the following steps: Make sure you are using the latest Enpass version and extension. Open Enpass main app → Browser setting → Enable the extension. Open Enpass main app → Browser setting → Review Browser → Select Browser extension → Remove/Delete → Open browser → Pair Enpass extension. You can also try to reinstall the Enpass extension. [Tip: Before using the Enpass extension, make sure its main app is running in the background.]
  2. Hi @all, I appreciate you all for being patient with us. We have released a new Enpass 6.8.3 version for Windows, macOS, and iOS. Please try that and share your valuable feedback.
  3. Hi @all, Thank you for being patient with us. We have released Enpass v6.8.3 (Store and website version) for Windows, macOS, and iOS. Please try and share your valuable feedback.
  4. Dear @TerryM, I appreciate your efforts in sharing this feature request. I have shared it with the concerned team for further consideration. In the meantime, your patience is highly appreciated here. SI-3112
  5. Hey @urbaneagle, I appreciate your response. Please try the following steps and let me know if it helps: Make sure you are using the latest Enpass version and extension. Open Enpass main app → Browser setting → Enable the extension. Open Enpass main app → Browser setting → Review Browser → Select Browser extension → Remove/Delete → Open browser → Pair Enpass extension. You can also try to reinstall the Enpass extension. Check if the option of "Match URL Hostname" is enabled in the Enpass browser setting.
  6. Hey @c-dev, While we appreciate your efforts in letting us know, but I did not find any request under your email address in our Support CRM. But I did receive an email with a similar email domain on 23rd September'22, Confirm if it is your partner who created the ticket by checking your Forum DM. If yes, please give us some more time as we are still working on the issue and trying our best to resolve it as soon as possible. In the meantime, we appreciate your patience and support.
  7. Hi @all, Thank you for being patient with us. We have reproduced this issue and are working on fixing it. As a workaround, you can add a new item to the vault and let us know if it works.
  8. Hey @urbaneagle, I appreciate your efforts in reporting this issue. Please let us know the websites where you are facing this issue.
  9. Hey @bueny & @boo, Thank you for being patient with us. The issue has been reproduced by our team and we are working on fixing it. In the meantime, your patience and cooperation are highly appreciated here.
  10. Hi @Error404, @Dirk Cleiren and @Der_Chris_k, I appreciate your responses. It would be a great help if you can share the crash reports. When you reopen the Enpass after the crash, it should show a dialogue box regarding the crash. Please add this forum post link and send us. Also, does this issue occur if Enpass is synced with other cloud services?
  11. Hey @ng4ever, I appreciate your efforts in reporting this issue. I suspect there could be multiple password fields in that item. Please try the following steps and let me know if that helps: Open the item detail page. Under the detail page observe a show "Webform" button. If the “Show webform” button is shown then click on that. If any password is shown on that page then clear it. Check all the fields on the items detail page if any of the fields have field type as password. If yes, then remove that password field also.
  12. Hey @bueny & @boo, In order to assist you better, please help me with the following details: The total number of vaults and items in the Enpass. Total size of attachments. If you already have Enpass backup, you can try to reinstall the app.
  13. Hey @bueny, Thank you for reporting the presence of this issue. Our concerned team is investigating this issue. I will share the updates as soon as I receive them. In the meantime, we highly appreciate your patience and cooperation. SI-3101
  14. Hey @P P, Thank you for being patient with us. We have released beta v6.8.3 for the desktop. Please try and share your feedback.
  15. Hey @diegoisok & @ki5678olr6tgk, I appreciate your efforts in reporting the presence of this issue and sharing details. I have shared it all with the concerned team for further investigation. In the meantime, your patience is highly appreciated here. Update: We have recently released a new Beta v6.8.3 for desktops. It would be great if you can try that and share your feedback. SI-3095
  16. Hey @Jeroenm, I appreciate your response. I have shared it with the concerned team for further investigation. In the meantime, your patience is highly appreciated here. SI-3094
  17. Hey @radiecliffdon, I appreciate your efforts in reporting this issue. I would suggest try this, Open Enpass -> Setting -> Security -> Disable and re-enable the PIN. Let me know if that helps.
  18. Hey @Ivarson, I appreciate your efforts in sharing this feature request. I have shared it with the concerned team for further consideration. In the meantime, please help me with the details of the Enpass version and OS information.
  19. Hey @ImSeeker, I appreciate your response. As you are testing Enpass, I would suggest you try our new desktop Beta v6.8.3 and share your feedback.
  20. Hi @all, Thank you for being patient with us. We have released the fix in our new beta v6.8.3 for desktops. You can give it a try and share your feedback if you wish. Otherwise, please wait a few more days until the stable version is available.
  21. Hey @Jeroenm, Welcome to the Enpass Community Forums. Thank you for reporting the presence of this issue. In order to assist you better, please help me with the following details: Share the details of the Enpass version and OS information. Did you install Enpass from the store or our official website? Let me know the browser version as well.
  22. Hey @Laceee, Thank you for sharing your feedback. I have forwarded it to the concerned team to look further. In the meantime, we would appreciate your patience and cooperation.
  23. Hey @StefanD, Thank you for being patient with us. We have released a new Beta v6.8.3 for Windows/macOS. Please try that and share your feedback.
  24. Hey @Mokaraa, Thank you for your feedback. I have forwarded it to the concerned team to look into it.
  25. Hi @all, I appreciate you for being patient with us. We have released our new Beta v6.8.3. Please try that and let us know if you still facing this issue.
×
×
  • Create New...