Jump to content
Enpass Discussion Forum

Item counter not accurate


Ivarson
 Share

Recommended Posts

Enpass: 6.8.0 1059

OS: Ubuntu 22.04 (Wayland disabled)

Vaults: 6

I'm pretty sure I've seen this before, on both Desktop's and mobile, but reporting it here since my item-counters were fine on my desktop prior to the Beta-upgrade.

I have a custom category called 'Shopping'.

In the 'All Vaults'-view, the Item counter/indicator is missing even though I have at least one item there.

If I switch view to the specific vault with that Item, the indicator works and shows '1'.

As you see the Search still works and filters out the result, but the indicator still doesn't work.

Again, I think this affects more versions and more platforms but this is the platform I can reproduce it on at the moment.

image.png.3c17955a4a63af60d92906a30c150d72.pngimage.png.9d26d1c9a4311a6113b7a3c0b4043755.png

Link to comment
Share on other sites

Hi @Ivarson

Thanks for bringing this issue to our attention.

I have forwarded this concern to our dedicated team for testing purposes. As soon as they update me, I will be sure to notify you on this forum. Enpass appreciates your patience and support in the meantime.

#SI-2767

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...