Jump to content
Enpass Discussion Forum

BCMguy

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

BCMguy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

2

Reputation

  1. Disregard! Apparently there was an update somewhere, or I changed the right setting in DSM and I was able to get it to work across all platforms. I created a new folder and basically started from scratch and went into every permission and security setting I could find to ensure they were set properly. Sync is working for me now. DSM 7, current WebDAV, and clients on Windows, iOS, and MacOS.
  2. Has anyone had any new luck with getting this to work again on DSM 7?
  3. Thank you! Still doesn't work for me but I use the same format.
  4. I am also having the same issue however I'm having no luck with the above solutions. My shared folder is already Windows ACL formatted. What are you guys using for the address when you set up WebDAV sync? I know Enpass is really picky on formatting and I'm curious if I need to be changing something in my address.
  5. After Synology pushed a Webdav update to their NAS systems none of my devices are able to sync. All devices say "No data found on WebDAV". On my PC I disconnected and attempted to reconnect and get the error that it could not connect to the specified folder - check password and username. I used the exact same settings to log back in. This connection problem appears on Windows, Android, and iOS. Thank you for any help you can offer!
  6. This worked! Thank you very much.
  7. Hello, Up until Dec 25th 2020 my wife's iPhone XR was able to sync successfully with my webDAV server, no issues. I noticed it has not been syncing lately, instead giving me an error of no internet connection, which was absolutely not true. I wiped and reinstalled enpass, starting over, and now it just says my username or password are wrong... They're not. For whatever reason the iPhone simply will not sync even though no server/webDav/network settings have changed. Thoughts?? This is super frustrating. Additionally now my iPad will not connect either - saying No Internet Connection... It appears something might be off with Apple products or an iOS update? I've not had this issue in years, and suddenly now I do. Thanks!
×
×
  • Create New...